Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Божовић: Били су бољи

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је вечити ривал био бољи у другом полувремену и да бодови оправдано остају у Хумској.

Контролисали смо игру у првом полувремену боље него у наставку када наш везни ред није успео да повеже игру. Партизан је у том периоду био бољи, и на крају је заслужено победио. Борили смо се, играчи су дали свој максимум, али има још много да се игре, идемо даље – рекао је Божовић после утакмице.

Увек када изгубите утакмицу има играча који нису оправдали очекивања, али ја јавно не кудим играче, нити их много хвалим, то су интерне ствари и причаћемо између себе. Виеира је почео тешко да се креће, а Руиз је и раније играо шпица. Размишљао сам да бисмо могли да искористимо његову брзину, али то се није десило – закључио је Звездин тренер.

Повезане вести

18 comments

Repblika Srpska сеп 19, 2016 at 09:23

pored kange ruiza mouce fibela petkovica lukovica andjelkovica cvetkovica i Teslicki Proleter bi bio bolji

Reply
Mississauga сеп 19, 2016 at 02:25

Nedelja je a ti grofe si jos tu ? Gubi se !

Reply
Djole-Jagodina сеп 18, 2016 at 22:30

grofe dosao si na velika vrata i bilo bi lepo da odes sad jer sto kasnije odes sa vise stida i srama ces otici.Nije problem izgubiti derbi,pa i ostale utakmice ali ovaj nacin igre gde se ne vidi cak ni zelja da se pobedi je jako ruzan i ponizavajuc.Napredka u igri nema a nema ni Katajia da resava utakmice i sta sad?Kako pobedjivati u jacim utakmicama jer lako je biti veliki sa malim protivnicima.Robert Prosinecki je sa mnogo slabijom ekipom od ove tvoje igrao lepsi fudbal,ovo kjod tebe je lakrdija i nervoza za Zvezdase.VIDJI VREME JE ZA RASTANAK JADAN NE BIO

Reply
dejo сеп 18, 2016 at 21:22

Ovaj klub moze da podigne jedino (jos jednom) Robert Prosinecki i niko vise!!!

Reply
LA[K]I сеп 18, 2016 at 16:43

E moj „Grofe“… nema veze nabicemo bodove u Surdulici i Ivanjici ko po obicaju.

Reply
ivan niksic сеп 18, 2016 at 14:08

Bozovicu, je li ti i partizan bolji, spremniji, uigraniji i ekipa koja je godinama zajedno, kao Ludogorec, Sasuolo, Kairat?!? Jesi li ti dovodio ove silne igrace ili su sami dolazili? Samo trazis alibije, i nista osim bahatosti i ruralnog humora i vrijedjanja novinara i svih onih koji gledaju svojim ocima i misle svojom glavom, mi evo vec duze vremena u iole znacajnijoj utakmici ne vidjesmo, samo promasaji, porazi, a igra, ona ne postoji, i umjesto sto izigravas zabavljaca i cirkusanta, nama je potreban trener, a ti to nisi. raspali partizan u rasulu i Nikolic koji je dosao prije par nedjelja su te ponizili, izvrijedjali na terenu, unistili i rasturili, i sam kazes „bili su bolji“. sram te bilo neznalice i prevaro trenerska, od ovakog partizana sa ovakvim timom zvezde gubis i sa ovakom ocajnom i tragicnom igrom i jos imas obraza da se pojavljujes u javnosti, umjwsto da se pokrijes usima i odes kao covjek iz Zvezde, i dalje ostajes da se preispitas, a oko cega kad je sve i svima jasno. Ovaj klub si finabsijski unistio svojim neznanjem i nestrucnim vodjenjem u Evropi, dodatno si Zvezdu ponizio protiv partizana na koljenima i sta jos treba da se desi da odes? Mrs iz Zvezde, Bozovicu, neznalice i prevaro trenerska!!!!! Roberta Prosineckog, koji je i bio fudbaler i velicina, za razliku od ovoga, i koji zna sta je i kako se igra fudbal, za razliku od ovoga, opet u Zvezdu! Robi, dodji, vrati se, Crvena Zvezda treba i zove te!!!!!!!!!

Reply
DILAN сеп 18, 2016 at 13:06

Grofe , nisi mogao da naučiš te polu-igrače da igraju srcem??? Umesto da završiš priču i staviš katanac na taj mali , raspali Pašnjak, ti ih spašavaš i vracas u život . E moj Grofe , razumeces ove moje reci.. Ako gubiš ili umireš , izgubi ili umri kao čovek a ne kao P . ZDA !!!

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 18, 2016 at 12:42

braco moja..realno i dokazano da je grof trener za surdulicu…nas sad jedino sa svojom harizmom moze da podigne Prosinecki..a realno i nemamo ni jednog igraca koji zna da igra

Reply
Zvezdas od 1958-e сеп 18, 2016 at 11:56

Драги Грофе, рекао си да могу да те смене само они који су те и довели и ако то навијачи буду тражили. Ако читаш уопште ово што навијачи овде пишу и ако си човек од части и достојанства, онда знаш шта ти је чинити. Колико данас. Што се буде дуже чекала твоја одлука или одлука управе, то су шансе за одбрану титуле све мање и мање. Ако не знаш разлог ево два: Зашто ти играчи стагнирају и како време пролази играју све слабије уместо обрнуто и како то да за време проведено у клубу ниси успео да створиш игру, а добио си све играче (већином промашаје) које си тражио и који нас скупо коштају? Хвала ти на свему, али време је да идеш. Не иде више овако.

Reply
Otpisani101 сеп 18, 2016 at 11:49

E moj lukovicu i e moj lukovicu…derbi i evropa su pokazali da ova garnitura fudbalera kao i trener bozovic nemaju petlju za velike utakmice…nikada mi nece biti jasno zasto nismo igrali na pobedu…pocetak sezone i nije derbi odlucivao o prvaku,9 bodova prednosti i umesto ds ih zgazimo mi igramo na nulu…zasto???…zato sto ste kukavicke pi..e…zajedno sa satro trenerom…

Reply
Zoran Ča sever сеп 18, 2016 at 11:26

Ovo je sramna igra.Sa SAMIM Vijerom u špicu.Kao da nismo hteli da damo gol.Odbrana i nije loša ali Poletanović Kanga i Ruiz treba da spakuju danas kofere kao i Muče.Uvođenje
Anđelkovića mesto Vijere je kap koja je kod mene prelila čašu.

Reply
Nikola сеп 18, 2016 at 11:19

Pitanje je kako i zasto su bili bolji kad imamo bolje igrace? Ko je kriv? Sta imamo od tvog priznanja?

Reply
Otpisani101 сеп 18, 2016 at 08:48

Na grofovu zalost sreca se ne dobija,sreca se zasluzuje…sve derbije koje smo izgubili u poslednjim minutama igrali zmo kalkulantski i kukavicki na nereseno…bog sve vidi pa nam se tako i vraca…umesto od prvog minuta da igramo na pobedu,9 bodova prednosti i pocetak sezone i sve bilo nasoj strani,boza dunster igra na nulu i ako je zvezda favorit…nijednu utakmicu pod pritiskom nije dobio i mislim da nije trener za velika dela…zvezdi treba trener koji igra na pobedu i protiv barselone…

Reply
Zvezda mi je sve сеп 18, 2016 at 06:35

Lepo prizna čovek kad nije znao da dobije utakmicu. Ne bih da budem pesimista, ali ne smem ni da zamislim šta će Voša da nam radi,igraju dobar i ofanzivan fudbal. Oni su za nas ozbiljna ekipa sa Lalatovićem koji svaki klub koji preuzme preporodi, raste u velikog stručnjaka. Čekamo i taj derbi i nadamo se preporodu u igri i boljoj realizaciji.
Zvezda šampion!

Reply
Hadži Dragan сеп 18, 2016 at 11:36

Ma kakva Voša?Gledao sam ih na Banjici prošle nedelje,priliku nisu stvorili.Mi moramo da igramo napadački,sa dva špica i tada nam niko ne može ni prići,a ne kalkulantski i na bod.Ni protiv Barse,Bajerna,Milana nismo igrali bez špica,kao protiv Ludogoreca i sad glodara…Sramota je to Grofe!!!

Reply
Dark сеп 18, 2016 at 03:01

Bili su bolji za trenera. Oni imaju kakvog-takvog a ko vodi nas?

Reply
Mississauga сеп 18, 2016 at 02:25

Svaku bitnu utakmicu si izgubio. I to na sraman nacin. Upropastio si nas. „Bili su bolji“ – ej ,o cemu ti pricas ? O raspalom partizanu !

Reply
DJOLE BARI 91 сеп 18, 2016 at 01:50

KAKO TE NIJE SRAMOTA DA PRIČAŠ BILO ŠTA POSLE OVE BLAMAŽE ? MARŠ IZ ZVEZDE ODMAH, SADA,GUBI SE.

Reply

Leave a Comment