Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПријатељске утакмицеПрипреме

Црвена звезда мтс победила и Антверпен

Савладан и Антверпен

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили су белгијски Антверпен са 84:72 (18:14, 21:21, 27:16 и 18:21) у шестој припремној утакмицу пред старт нове сезоне.

Црвено- бели су у дворани „Александар Николић“ у суботу увече водили од самог старта утакмице, гостујући тим је у неколико наврата током првог полувремена стизао до изједначења, у једном тренутку и повео поеном предности, али су кошаркаши Црвене звезде мтс појачали ритам у другом полувремену и стигли до још једне победе.

Екипа Дејана Радоњића играла је меч у следећем саставу: Јовић 4, Ребић 4, Дангубић 8, Митровић 11, Симанић 2, Добрић 8, Џенкинс 8, Лазић, Симоновић 12, Гудурић 5, Кузмић 10, Бјелица 12.

Црвено-бели наредног петка путују у Грчку где их очекују далеко најозбиљније провере на турниру на Криту.

Повезане вести

3 comments

josif сеп 18, 2016 at 10:58

Jel se mi to zezamo ili sta!Ja nerazumem cemu ove utakmice sa petoklasnim ekipama!Cemu to sluzi?Da nepricam o tome da 10 dana pre pocetka sezone jos nismo kompletirali tim.Ja razumem da para nema ali sto smo se toliko borili za nastup u nikad jacoj EL sa ovako tankim sastavom.Igraj ULEB brate,pusti one koji imaju.Pozz.MKD

Reply
pera сеп 18, 2016 at 14:17

Momce niko nije rekao da cemo mi praviti drim tim a tebi ako se ne svidja da navijas za tim vec bi to da radis ako ima samo zvucna imena brate sretan put navijaj za MZT oni su svetska ekipa.

Reply
SVE PJANO21 сеп 18, 2016 at 07:23

Jeste da nije neki protivnik, ali dobro je da se pobeđuje i što veća minutaža za Gudurića, Rebića, Simanića i ostale igrače iz naše škole. Imam osećaj da će jedan od njih da rasturi ove sezone!

Reply

Leave a Comment