Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Петковић: Предност је још на нашој страни

Одбрана црвено-белих у последњем минуту попустила је под притиском Партизана. Десни бек Марко Петковић истиче да екипа треба што брже да се врати на победнички колосек.

Овај дерби нећемо памтити по високом квалитету. Догодио нам се на крају пад концентрације што је проузроковало то да примимо гол у последњем минуту. Жао ми је што нисмо остали непоражени, али идемо даље, још увек имамо бодовну предност. Како год Војводина сутра да заврши на нас неће утицати јер првенство је дуго, систем такмичења је такав да позиције могу лако да се промене. Надам се да ћемо се брзо подићи после ове утакмице и да ћемо се вратити на победнички колосек – рекао је Петковић.

Много нервозе и на терену и на трибинама утицало је на исход меча.

Ни Партизан ни ми нисмо данас личили на оне екипе из претходних кола. Мало више смо се и једни и други фокусирали на дефанзиву. То је дерби, ретко кад је права слика првенства. Данас се завршило њиховом победом, надам се да следећи пут неће.

Нови дерби у којем ће се састати две првопласиране екипе очекује Звезду већ следећег викенда.

Прво нам предстоји утакмица против ЧСК-а у купу ове среде, концентришемо се на тај меч и више не размишљамо о последњој утакмици. На дерби са Војводином фокусираћемо се када прође меч у Челареву – закључио је десни бек.

Повезане вести

2 comments

dejo сеп 19, 2016 at 22:53

Petkovicu, smatram da si ti ispodprosecni srpski fudbaler. Bolje ti je cuti i igraj dok jos mozes. Ni ostali nista nisu bolji od tebe i jednom cete moci pricati mladjim narastajima da ste igrali u Crvenoj Zvezdi a oni pojma nece imati da vi niste imali pojma!

Reply
dejo сеп 18, 2016 at 17:29

Nisam kod tebe vidio Petkovicu agresivnost i borbenost na mecu protiv Partizana na njihovom terenu ,Petkovicu moras jos puno da radis na treninzima nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment