Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеСаопштења

Звездаши, сезонске опет у продаји

КК Црвена звезда мтс наставио је у понедељак продају сезонских улазница за такмичарску сезону 2016-2017.

Клуб подсећа да је у претпродаји продато преко 2000 улазница, а да ће купци сезонских улазница имати ове прилике да погледају преко 40 утакмица црвено-белих у Београду (Евролига, АБА лига + плеј оф, КЛС лига + плеј оф).

Купци сезонских улазница, најбржи и највернији, и овога пута ће имати додатни попуст од чак 1900 динара. Поред стандардног попуста за све доносице прошлосезонских годишње улазнице (који и даље износи 900 динара), првих 200 купаца сезонских улазница добија додатни попуст од 1000 динара (осим почасних места). Такође, екипа Дејана Радоњића одиграће од 15 утакмица у оквиру новог формата Евролиге, чак 6 у дворани „Александар Николић“ због заузетости „Комбанк Арене“ током зиме, па ће ограничен контигент појединачних карара за те мечеве бити пуштан у продају по знатно вишим ценама непосредно пред утакмицу.

Клуб подсећа на цене сезонских улазница:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д: 20.000 динара

ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4: 30.000 динара

ПЛАВА ложа – 40.000 динара

БЕЛА ЛОЖА: 38.000 динара

ЛОЖА: 50.000 динара

СЕДИШТА ПОРЕД ТЕРЕНА (почасна места): 150.000 динара

Сезонске карте свих категорија, нумерисане (ложе и почасна места) и ненумерисане (партери и трибине), продаваће се у просторијама клуба на Малом Калемегдану 2 у следећим терминима:

-радним данима од 09-18 часова
-субота од 10-15 часова (просторије клуба Мали Малемегдан)

У ТЦ Ушће, продајно место Евентима, сезонске карте продаваће се сваког дана од 10-22 часова (само продаја ненумерсианих сезонских улазница за партере и трибине).

За све заинтересоване, који су из других градова Србије и иностранства, великом броју контактирали клуб око куповине сезонских улазница, клуб је овога пута омогућио и куповину карата путем интернета, а све детаље, око начина куповине и преузимања сезонских улазица, можете пронаћи на овој адреси:

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/kk-crvena-zvezda-sezonska-ulaznica-beograd-hala-pionir-370642/event.html

Такође и овога пута куповина сезонских улазница може се обавити и на 8 рата, путем кредитиних картица Банке Интеза и Комерцијалне банке.

Такође, сваки нови купац сезонске улазнице КК Црвена звезда на поклон добија и чланску карту „ЗВЕЗДАШ“ чија је вредност у слободној продаји од 300 до 900 РСД у зависности од старосне категорије (Звездаш јуниор, Звездаш студент, Звездаш ветеран и Звездаш). Такође, актуелни власници чланске карте ЗВЕЗДАШ, куповином нове сезонске карте аутоматски бесплатно продужавају своје чланство у клубу.

Продаја сезонских улазница трајаће до почетка нове сезоне и утакмице са МЗТ-ом у Београду.

Повезане вести

Leave a Comment