Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалНајновијеРепрезентацијаФудбал

Звездин трио у А репрезентацији, Ђуричек у омладинској

Звездин трио у репрезентацији

Трио ЖФК Црвена звезда нашао се на списку селектора Србије Горана Сретеновића за предстојеће утакмице против Белгије и БиХ.

Капитен Милица Мијатовић, Дина Благојевић и Мирела Тенков налазе се на списку селектора женске фудбалске репрезентације Горана Сретеновића.

У првом мечу Србија је домаћин Белгији у Спортском центру ФС Србије у Старој Пазови 15. септембра (16:00), а затим наше сениорке путују у Зеницу где се састају са Босном и Херцеговином, 20. септембра. Иако је наша селекција изгубила све шансе да се пласира на Европско првенство у Холандији, ове две утакмице биће добра прилика новом селектору Сретеновићу за почетак стварања новог тима за наредни циклус квалификација за Светско првенство, у чему ће учествовати и Звездин трио.

На списку селектора омладинске репрезентације Лидије Стојкановић налази се Тијана Ђуричек. Омладинска репрезентација играће у Албанији први квалификациони турнир за ЕП наредне године. Дa би oствaриле плaсмaн у други круг нaше девoјке мoрaју дa зaузму једну oд прве две пoзиције нa тaбели у конкуренцији домаћина, Кипра и Шкотске.

ЖФК Црвена звезда је у четири кола нове сезоне забележила три тријумфа и један пораз. У првенству Србије за жене следи пауза, а 24.септембра Црвена звезда игра дерби против шампиона, Спартака из Суботице.

Повезане вести

Leave a Comment