Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновијеТрансфери

Након одлазака, доласци у ВК – Шест нових играча, повратак Ивошевића

Ивошевић се вратио, четири појачања

ВК Црвена звезда је променила тренера, седам играча, а сада је дошао ред и на доласке. Шест нових играча, које предводи повратник Петар Ивошевић.

Нови тренер Александар Николић још увек нема комплетиран тим, не зна такмичење, осим квалификација за Лигу шампиона, у којем ће водити тим, али има пола новог тима на располагању.

У питању су повратник, члан шампионске генерације, Петар Ивошевић, двојац из Мађарске – Михаило Парезановић и Немања Николов, јуниорски репрезентативац Никола Бурсаћ, Филип Ћорић и Ђорђе Љубеновић.

Петар Ивошевић (29), Звездин шампион, поново ће носити црвено-белу капицу! Након две године Ивошевић је поново у Звезди, а протеклу сезону је провео у италијанском Сорију. У каријери је наступао и за Партизан, Војводину, Будву и турски Јузме, а био је јуниорски и универзитетски репрезентативац, и члан Б селекције.

Михаило Парезановић (24) је дете ВК Београда, где је играо у генерацији са браћом Рашовић и Убовићем. Након Београда отиснуо се у Израел (Гус Звулум), а протекле три сезоне је у Мађарској, прво Сентеш а затим је две последње сезоне провео у Капошвару, као један од најбољих стрелаца екипе.

И Никола Николов (22) долази из Капошвара. Млади центар је поникао у Партизану, играо за Београд и Приморац из Котора, а пре Капошвара је две сезоне провео у Француској (Екс ан Прованс). Прошао је све млађе репрезентативне селекције.

Никола Бурсаћ (18) је јуниорски репрезентативац и дошао је из Земуна, а из Земуна стиже и Ђорђе Љубеновић (1996).

Филип Ћорић (22) стиже из турске Енке, а наступао је и за Ал Кадисију у Кувајту, Бањицу и Тент.

Повезане вести

2 comments

Delija сеп 25, 2016 at 16:46

Hvala bogu pa nam je takva uprava u vaterpolu, iako pojačanja nisu ništa posebno, to je najbolje što su mogli da urade, trude se za klub da funkcioniše i bez novca. Srećno i dobrodošli!

Reply
BoriSeMiloje сеп 25, 2016 at 17:37

Lopovi…

Reply

Leave a Comment