Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеОдбојкаОдбојкаРепрезентација

Јуниорке Србије вицешампионке Европе!

Женска јуниорска репрезентација Србије заузела је друго место и освојила сребрну медаљу на Европском првенству које је вечерас завршено у Нитри, у Словачкој.

То је пета медаља на Првенствима Европе за јуниорке Србије, четврта сребрна, уз злато освојено пре две године. Поред сребра, јуниорке Србије су добиле и две појединачне награде. Катарина Лазовић, примач и капитен Србије, проглашена је за најбољег примача, а Јована Коцић, блокер Србије, за најбољег блокера Првенства Европе. Ана Котикова, коректор Русије, проглашена је за најбољу играчицу (МВП) ЕП у Мађарској и Словачкој.

Србија је у финалу 25. Европског првенства за јуниорке изгубила од репрезентације Русије резултатом 0:3, по сетовима 24:26, 19:25, 18:25.

Црвену звезду су на овом Европском првенству представљале: Ана Јакшић, Тијана Милојевић, Анастасија Секулић, Тамара Радмиловић, Вања Букилић и Ања Ашоња. У стручном штабу Србије улогу статистичара је обављао наш Александар Цветковић, а тим менаџер репрезентације била је Весна Ђуришић.

Повезане вести

Leave a Comment