Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Катаи потврдио трансфер у Селту: Чека се папир, у току дана би требало да се заврши

Александар Катаи

Александар Катаи, капитен Црвене звезде потврдио трансфер у шпанску Селту на окупљању репрезентације Србије у Старој Пазови.

Играч какав се дуго није видео на овим просторима и шире и играч каквог је дуго чекала Црвена звезда је договорио своје услове са чланом Примере и остаје још да се договоре два клуба.

На окупљању репрезентације, Катаи је рекао да ће и доктор Селте доћи у Стару пазову како би се трансфер што пре реализовао, а он не би морао да изостаје из репрезентације Србије.

Наводно су преговори завршени, преостало је само званично да се заврши на релацији клуб-клуб. Рекли су ми да ће доктор из Селте доћи у Пазову да одрадим лекарске прегледе да не изостајем. У току дана би требало да све заврши“.

Једина препрека трансферу је папир као потврда трансфера и Катаија, који је задовољан трансфером.

Чека се папир, не могу још да кажем да сам бивши играч Црвене звезде, да се нешто не искомпликује. Није могло боље. Шпанска Примера је вероватно најбоља лига на свету, Барселона, Реал, Атлетико, Валенсија, Севиља, сви знамо какви су то клубови”.

Катаи у Селту долази као замена за Нолита, који је прешао у Манчестер Сити овог лета.

Велики притисак је на мени, видећемо како ће то бити”, уз осмех је каже, још увек, Звездина десетка и најбољи играч.

Нажалост, навијачи Црвене звезде неће уживати више у играма најбољег играча који је у црвено-белом дресу одиграо 68 утакмица и постигао 31 гол. Са Црвеном звездом је освојио шампионску титулу прошле сезоне и био најбољи стрелац Супер лиге са 21 голом, испред Уга Виеире (20).

Последњих дана у трансфер Катаија су се умешали Аталанта и Клуб Бриж, али је он изабрао Селту.

Срећно, Магико.

Повезане вести

3 comments

dejo авг 30, 2016 at 22:02

Sve najbolje, Katai! Ti si se spasao u zadnji cas.

Reply
LA[K]I авг 30, 2016 at 16:21

I na kraju kako cujemo Zvezda odbi ponudu Selte… Zamolio bih admine koji rade na sajtu da se ne zalecu sa vestima koje nam serviraju Mozzartsport, Hotsport, Butasport i ostali sportski „novinari“.

Reply
josif авг 29, 2016 at 16:54

Sve najbolje majstore.Sada placu za tobom oni koji sute nazivali panjem,mrcinom,debelim itd.Pravi zvezdasi postuju svakog ko obuce sveti dres ma kako igrao.Kako si ti igrao,pokazao si.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment