Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Изгледа да би неки желели да се врати време кад је Звезда губила од Радничког са 0:1“

У седмом колу црвено-бели гостују екипи Новог Пазара сутра, 28. августа, од 17 часова. Шеф стручног штаба Миодраг Божовић очекује да његови изабраници наставе са одличним играма у домаћем првенству.

– Очекује нас тешка утакмица због испадања из Европе, психолошки је није лако екипи после оваквог резултата. Са таквим нерасположењем путујемо у Нови Пазар, али морамо да се окренемо домаћем првенству и наставимо серију победа. Биће тешко, али надам се да имамо квалитета и снаге да упишемо нова три бода. Прошле сезоне смо лако завршили посао у Новом Пазару, али не верујем да ће и сада бити тако зато што они имају бољу екипу него тада. Вратио се Аливодић, један од најбољих играча њиховог тима. Ту је и Траварчић, врло интересантан фудбалер са добром техником и њих двојица свакој екипи могу да направе проблеме. Ипак, ми смо озбиљан тим за домаћу лигу и надам се победи – рекао је Гроф Божовић.

У Новом Пазару Звезда ће наступити у комбинованом саставу.

– Ле Талек неће играти у Новом Пазару јер је добио јак ударац у колено, а сви остали играчи су спремни. Катаи ће сигурно одмарати ову утакмицу, као и још неки играчи.  Што се његовог даљег ангажмана у Звезди тиче не могу ниста конкретно да кажем. Постоји наговештаја да ће отићи, али није било конкретних понуда да бих могао да кажем. За сада је статус кво. Ипак, сигуран сам да ко год од играча да оде да ће нам они коју остану бити довољни да остваримо жељени успех у домаћем првенству.

Искусни стратег говорио је и о односу медија према клубу.

– Кренула је медијска хајка против странаца. На играче утиче све што се пише јер информације данас много брзо путују, они сви на телефонима читају шта се пише по порталима. Данас може било ко да коментарише игру Звезде, ви не знате ко се крије иза тих имена. Драго ми је када се појаве озбиљни аналитичари са конструктивном критиком, али овде има толико увреда и ниских удараца да је то катастрофа. Изгледа да би неки желели да се врати оно време када је Звезда губила од Радничког из Крагујевца са 0:1 на Маракани. Људима фали адреналина, овако је некако досадно. Ја се надам да се ипак неће поновити то кад је Звезда губила и кад су људи спавали на стадиону од досаде.

Новинаре је занимало и да ли се већ ради на стратегији за наредни прелазни рок.

– Све зависи од тога да ли ћу остати овде. Ако ми дозволе да радим, радићу. Већ сам то рекао, не тражим никакав алиби, ако неко мисли да сам ја крив и да треба да идем то није никакав проблем. Објективно, успех не може да се направи преко ноћи. Ми смо склапали екипу у ходу, није било времена. Рано смо почели припреме, неки играчи су долазили после десет дана од почетка, неки су каснили, а неки су стигли тек непосредно пред квалификације. Ако се поредимо са тимовима који се врло озбиљно припремају ово изгледа као аматеризам. Сада имамо костур екипе, али поново ће бити потребно да направимо допунску селекцију, само овога пута на време што подразумева децембар или најкасније јануар. Да та екипа игра заједно бар пола године па ако видимо да нам фали неки играч да се појачамо пред наредне квалификације. Чак и то не гарантује успех. Нама су ове европске утакмице помогле да видимо ко може да игра на каквом нивоу. Сад су нам неке ствари кристално јасне.

Тренер црвено-белих говорио је и о позицији странаца у тиму.

– Да бисмо оценили учинак странаца биће потребно да прође још времена. Увек има промашаја. Још увек се говори о Едсону. Проблем са њим је био што нас је удаљио од циља, изгубили смо шест месеци. Требало је да доведемо доброг штопера, мислили смо да је он тај и да ће да се уигра са остатком екипе, али није се то десило. Доста нас је то коштало. Можда је грешка и то што Ле Талек није целе припреме играо на месту штопера, али чекали смо Митровића. Чекали смо Годоа.

Било је речи и о потенцијалним одласцима до краја прелазног рока.

– За сада могу да кажем да претпостављам да ће отићи само један или два играча. Не верујем да ће Хуго отићи. Можда Катаи и још један играч који се не помиње много у медијимаМи мамо велики играчки кадар. Сви фудбалери које смо довели, а имају мању минутажу, тренирају одлично. И њима је сигурно неопходно време за адаптацију. Зато мислим да се евентуални одласци неће много одразити на екипу – закључио је Миодраг Божовић.

Повезане вести

18 comments

@neso nepismeni авг 28, 2016 at 22:01

Čoveče tebi baš ne vredi normalno govoriti, ti si nepismeni bilDe, ne možeš jednu rečenicu pravilno da napišeš. Ne znaš da ti se klub zove Crvena Zvezda, nego pišeš Srvena!!! Davno nisam pročitao ništa gluplje od tvojih komentara.

Reply
nesko авг 29, 2016 at 14:05

jerbo sam nepismen pusi mi ono sta mi pusi moja sopruga mogda ti si si pismeniji bilo bi ti super

Reply
Mississauga авг 27, 2016 at 21:30

Grofe , gori si od stanije,tijane ajfon i soraje zajedno. Koliku imas potrebu za medijskim prostorom , pa to nije normalno. Idi radi svoj posao ako ga znas , a ako ne, molim te idi i zatvori vrata za sobom.

Reply
nesko авг 28, 2016 at 21:41

moj unuk od sina da pise tako ja neso bi ga prebio kakav komentar bogovicu radi svoj posao ako ga znas ako neznas budi posten i fer od sutra ostavi nek MISSISSAUGA da bude trener i neka on bude trener fk srvene zvezde jerbo bogovicu ti neznas nista prepusti klub nemu vidi se on je veci trener od tebe strecan ti postao i da budes dobar trener boli nego bogovic MISSISSAUGA

Reply
dejo авг 27, 2016 at 19:42

Polako, crnogorski strucnjace, polako, polako. Mnogo si nadmen i nadobudan a ne znam odakle crpes tu svoju nadmenost i samouverenost osim iz svog porekla (a to je veliko nista). Bio si los fudbaler ali ces izgleda biti i takav trener. Ti i onaj pijanac ste selektirali ovaj tim. Tim u kome igraju igraci koji da nije Crvene zvezde nigde i ne bi mogli da igraju. Veeelike neznalice i cirkuzanti. Tvoj zemljak Terzic, ti i onaj pijanac cete u ovom klubu izgleda ugasiti svetlo. Bojim se da je tako.

Reply
nesko авг 30, 2016 at 00:59

DEJO ostavi pijanse i bogovica nego daj ti tvoj predlog i po mogucnosti jerbo poznaes bojle igrace ovaj prelazni rok dovedi ti licno igrac e za nasu crvenu zvezdu bar sa tvojom predlogom bicemo mnogo jaci nego sto smo

Reply
dejo авг 27, 2016 at 19:42

Polako, crnogorski strucnjace, polako, polako. Mnogo si nadmen i nadobudan a ne znam odakle crpes tu svoju nadmenost i samouverenost osim iz svog porekla (a to je veliko nista). Bio si los fudbaler ali ces izgleda biti i takav trener. Ti i onaj pijanac ste selektirali ovaj tim. Tim u kome igraju igraci koji da nije Crvene zvezde nigde i ne bi mogli da igraju. Veeelike neznalice i cirkuzanti. Tvoj zemljak Terzic, ti i onaj pijanac cete u ovom klubu izgleda ugasiti svetlo. Bojim se da je tako.

Reply
Zoran авг 27, 2016 at 18:55

Tim se stvara duze vreme,tu se slazemo ali se nadam da zbog toga nedrzis u timuRendulica Lukovica Andjelkovica Sikimica,CvetkovicaKahrimana I sl.Zato nemas pravo da napadas one koji te kritikuju mi samo hocemo da smo najbolji i da se niko neigra sa nasim zivcima. I da znas Zvezda postoji zbog nas a ne zbog toga da bi ti imao gde da budes trener.Dokazi da oni koji te kritikuju nisu u pravu .Jos nisam cuo zasto dva igraca koja su dosla iz Spartaka nisu licencirana a nadam se da si ti bio za to da se dovedu.

Reply
Hadži Dragan авг 27, 2016 at 17:48

Grofe napravi sada rez,da nam se opet ne desi ispadanje i sledečeg leta.Naravno i preuzmi odgovornost,imaš godinu dana fore.Pruži šansu i našoj deci,je..eš više promašene strance.Ako imaju plate od po 400.000€ ne mora da znači da imaju tapiju na mesto u prvoj postavi.Znamo te svi kao poštenog i časnog čoveka i trenera i imaš bezrezervnu podršku.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 27, 2016 at 19:57

ti znas ko koliko ima platu..ti znas za rez ti sve znas..pa vidis koliki si ma.jmun kad si me kritikovao i vredjao sve sto sam ja isto napisao

Reply
Grga авг 27, 2016 at 23:06

Prijatelju, pokaži da si normalan i prestani da pljuješ non-stop! Pljuješ u svakom komentaru. Pokaži da si pametniji od onih koji te kritikuju, iskuliraj ih dva, tri puta i prestaće. Ovako ih samo izazivaš. Nema ljutnje, drugarski savet.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 28, 2016 at 00:19

a u cemu ja nisam bio u pravu..a gde si se ti nasao u ovoj prici..sve sto je on napisao ja sam napisao pre njega i on mene izvredja i zaboravi i onda da isti komentar kao moj i posle se ljuti..mislim vas par pojedinaca mi niste jasni..ali hvala bogu sa vecinom normalnih se ovde slazem..pozz

Reply
Grga авг 28, 2016 at 00:53

Kojih nas par pojedinaca? Nema potrebe da me stavljaš u isti koš s drugima i ne znam po čemu ti par nas pojedinaca nismo jasni. Samo mi je muka od svačijeg pljuvanja. Tu sam se našao u ovoj priči. Lepo razmenite telefone pa se pljujte do mile volje. Ima ovde i dece koja ovo čitaju. Ovaj prostor je zamišljen za razmenu mišljenja, a koliko sam ukapirao sve ovo vreme koliko visim ovde, nisi klinac kao mnogi ovde, pusti druge da lupaju i uživaj. Malo više fudbala, a malo manje vređanja i biće sve ok. Ajd pozz 🙂

krvavi zvezdas-DE авг 28, 2016 at 10:08

slazem se grga..ako kazem da je ovaj glup nisam ga uvredio kao sto on meni vredja porodicu

Grga авг 28, 2016 at 23:59

Sve je ok. Živ bio!

Hadži Dragan авг 28, 2016 at 07:50

Ovaj tekst govori o tebi,ne o meni.Nije mi jasno da te administrator ne isključi sa sajta kad vređaš.To nisi naučio u Nemačkoj,jer tamo ljudi nisu neobrazovani i prosti.To je tvoje kućno vaspitanje.

Reply
Hadži Dragan авг 28, 2016 at 07:54

Nego neodgovori mi veliki Srbine,jesi li pročitao na netu šta znači prefiks Hadži,pošto nisi naučio kući kod svoje bezbožne porodice?Napisao si da sam Rumun,nemam reči koliko si ti nepismen čovek.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 28, 2016 at 10:08

sram te bilo..vredjas mi porodicu..stidi se..kakav si ti covek strasno

Reply

Leave a Comment