Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаПрипреме

Црвено-бели од 6-8. септембра на турниру у Тетову

Одбојкаши Црвене звезде учествоваће на 40. меморијалном турниру „Бранко Хаџи Иљоски – Чајка“ у Тетову (БЈР Македонија) од 6. до 8. септембра.

Организатор турнира је Одбојкашка федерација Македоније, утакмице ће се играти у хали СМУ „Никола Штејн“ у Тетову, а учествоваће три екипе ОК Црвена звезда (Србија), репрезентација БЈР Македоније и Малије Мили Пијанго из Анкаре (Турска).

Црвена звезда ће на овом турниру наступити у саставу: Александар Благојевић, Немања Машуловић, Никола Вељовић, Александар Гмитровић, Александар Шкрбић, Марко Синђелић, Алекса Штавлић, Никола Мунћан, Милутин Нејић, Предраг Јевтић, Никола Стоковић и Душан Стојсављевић.

Распоред утакмица:
06.09.2016. Македонија – Малије Мили Пијанго
07.09.2016. Црвена звезда – Малије Мили Пијанго
08.09.2016. Македонија – Црвена звезда

Повезане вести

1 comment

Darko #Delija #Tetovo авг 26, 2016 at 16:32

Zvezda gostuje u R. Makedoniji ! – u kojoj, a i u mome gradu Tetovo ima veliki broj navijaca Delija koji i dan danas po raspadu SFRJ idu na utakmice voljenog kluba, tako da nije korektno da nasu drzavu nazivate BJRM. Red je da se izvinite zbog nadamse nenamernog propusta i ZVEZDO dobrodosla u R. Makedoniji, Tetovo! Dobro znaj da uvek tu sam ja, dobro znaj……

Reply

Leave a Comment