Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Доналд верује у преокрет

Црвено-бели ће у четвртак пред својим навијачима покушати да направе још један велики преокрет, каквих је у нашој богатој историји било.

Да три гола нису недостижна зна Мичел Доналд који обећава борбу до последњег судијског звиждука.

– Разлика јесте велика, али не и недостижна. Докле год постоји шансе морамо да верујемо у преокрет. Потпуно ћемо другачије приступити утакмици. У четвртак играмо да пред нашим навијачима поправимо утисак и даћемо последњи атом снаге да тако и буде. Зато и позивам Звездаше да нам овог четвртка буду ветар у леђа јер уз њих је све могуће – рекао је Доналд.

У утакмицу против Сасуола Звезда улази након победе од чак 5:0.

– Добри резултати у домаћој лиги нам много значе, али ова екипа може више и надам се да ћемо то и показати. Ово нам је прилика да докажемо да оно што смо показали у Италији нисмо били ми. Одиграли смо доста утакмица у последњих неколико недеља и умор је утицао на нас. Сада смо потпуно спремни да у реваншу са Сасуолом покажемо своје право лице – закључио је Звездин везиста.

Повезане вести

1 comment

kastiljo авг 24, 2016 at 15:41

A da ste tek poceli sezonu bila bi prica “sezona je tek pocela,noge su nam teske“…Kolko se ja secam mali Ristic je potencirao bas taj veci broj utakmica kao jedan od glavnih aduta u poredjenju sa Sasuolom kome prvenstvo tada jos nije pocelo. Sta biste radili i pricali da ste usli u LS ili LE,zato je valjda i napravljeno bukvalno dva tima,da uvek neko moze da uskoci i zameni,sto se u Superligi i radilo…Odigrali ste 5 utakmica u evropi i vec ste premoreni…Lepo onda recite : Gospodo navijaci,mi smo rekreativci,ne profesionalni sportisti koji zaradjuju grdne pare da rade upravo ono za sta vi trazite opravdanje – da trce i igraju fudbal a ne ko seka perse da se prenemazu dok Italijani brisu patos sa njima.

Reply

Leave a Comment