Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Цветковић: Сви радимо за екипу

Милош Цветковић

Звездина екипа успела је на мечу са Вождовцем да сачува мрежу нетакнутом. Десни бек Милош Цветковић истиче да убедљива победа много значи за самопоуздање екипи.

– Одиграли смо одличну утакмицу, резултат од 3:0 говори у прилог томе. Можда је црвени картон за екипу Вождовца пресудно утицао на њихову игру. Од тог тренутка су пали, али мислим да бисмо и без тога победили. Одрадили смо добар посао, много нам значи овако сигурна игра за самопоуздање пред наредне изазове – рекао је Звездин бек.

Добру игру на овој утакмици Цветковић је крунисао асистенцијом код трећег гола.

– Ту смо сви да радимо за екипу, асистенција је дошла као плод добре колективне игре. Наша одбрамбена линија је уигранија, мислим да Вождовац није имао ниједан ударац у оквир гола, добро смо сачували мрежу. Ово је прва утакмица од почетка сезоне да нисмо примили ниједан гол и надам се да ћемо наставити у том ритму – поручио је Цветковић.

Повезане вести

2 comments

LA[K]I авг 11, 2016 at 09:46

Cvetkovic od utakmice sa Ludogorecom u BG-u zaista dobro igra. Ni tad nije imao greske ni sad. Nadam se da ce ovako igrati i protiv Sasula, jer ako nam odbrana bude funkcionisala, sa napadom koji imamo italijani nemaju sanse.

Reply
Hadži Dragan авг 11, 2016 at 08:41

Cvele,postao si ljubimac nas sa istoka.Samo nastavi tako.

Reply

Leave a Comment