Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Божовић након Вождовца

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић после утакмице са Вождовцем рекао је да је победа значајна.

Док нисмо остали са играчем више, Вождовац се зналачки бранио и чекао своју шансу. Ко зна како би се све завршило да је остао исти број играча, јер после искључења наша победа није долазила у питање. Мислим да је Ле Талек одиграо коректну утакмицу, и доста сам задовољан, мада знам да може и боље – рекао је Звездин тренер.

Ускоро Звезду чека и нови европски изазов.

Сасуоло је пријатно изненађење италијанског фудбала, ради се о уиграном тиму. Борићемо се, неће бити лако, али видећемо – рекао је Божовић.

Повезане вести

2 comments

Hadži Dragan авг 11, 2016 at 08:44

Grofe skloni onog cirkuzanta Mučea,molim te.Kod tebe makar nije problem priznati grešku,a on je velika.Ustvari,verovatno je Terza više kriv za njegovo dovođenje.I daj brate malog Plavšu.

Reply
Jovan авг 11, 2016 at 13:56

Da se vratimo malo godinu dana u nazad, Hugo par meseci je bio na nivou na kom je sada Muce nista od njega nije bilo, nalazio se u sansama ali nije realizovao na kraju sezonu zavrsio sa 20 golova i sada bi svi hteli da ostane jos koju godinu kod nas. Ne kazem da ce muche isto tako, on nije golgeter pa sigurno nece dati toliko golova ali ajde jednom za promenu malo strpljenja da pokazemo. Covek je 6 godina igrao u Boki i to igrao a ne grejao klupu, najbolji asistent u Turskoj bio, Robijeva preporuka. Sve to govori da covek ima kvalitet ali dosao je iz Juzne Amerike ajde da mu damo malo vremena da se prilagodi i da pokazemo malo strpljenja za promenu

Reply

Leave a Comment