Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Полетановић: Један од најлепших голова

Четири гола против Младости обезбедила су црвено-белима прво место на табели. Један од најбољих на терену Марко Полетановић фантастичним поготком затворио је голеаду у Лучанима.

Свима нам победа много значи, дошла је у правом тренутку за нас. Чини ми се да је после Лудогореца било очекивано да се атмосфера у екипи наруши, али ми то нисмо дозволили. Изашли смо на терен, одиграли одлично и победили – што је најбитније. Подигли смо самопоуздање и спремни дочекујемо утакмицу против Вождовца на којој само победа долази у обзир – рекао је Звездин везиста.

Гол из слободног ударца који је Полетановић постигао један је од најлепших потеза на уткмици.

Када је досуђен слободан ударац имао сам осећај да ћу постићи погодак. Зато сам и рекао Хугу да ћу ја да шутирам. И раније сам давао неколико лепих голова са дистанце, али ово ми је свакако један од лепших. Тек када сам после утакмице погледао снимак видео сам да је гол заиста леп, на терену ми није деловао тако атрактиван. Било је много честитки после меча, телефон ми је нон-стоп звонио. Волео бих да још неки пут обрадујем навијаче на овај начин. Ипак, не волим када се појединац издваја, најбитније је да екипа побеђује. Сваки тим као колектив може много више да постигне – завршио је млади Новосађанин.

Повезане вести

Leave a Comment