Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Промене у омладинској школи ФК Црвена звезда

Јован Станковић (са лоптом) испред Дејана Станковића и Драгана Стојковића

Како се незванично сазнаје, по завршетку јесењег дела сезоне доћи ће до промене у омладинској школи ФК Црвена звезда.

Наиме, Миле Јовин тренер млађих кадета (генерација 1996.) ФК Црвена звезда, добиће ново задужење на Маракани. Јовин ће у будуће бити скаут нашег клуба, а на његово место требао би да дође Јован Станковић. Вихорно лево крило из генерације која је у екипи имала чак три Станковића (Јована, Дејана и Предрага) одслушао је предавања за УЕФА „А“ лиценцу и преостаје му да успешно оконча и дипломски рад чиме ће стећи услов да и као тренер дође на своју Маракану.

Јован Станковић је фудбалску каријеру започео у пиротском Радничком, а затим је преко нишког и београдског Радничког стигао и до дреса Црвене звезде у којем је наступао од 1992. до 1995. године. Инострану каријеру започео је у шпанској Мајорци, а наступао је и за Олимпик Марсеј, Атлетико Мадрид и Љеиду. Дрес са националним грбом облачио је 10 пута.

Јован Станковић се већ опробао и као тренер, пошто је био помоћник у Мајорци и португалском Беира Мару, а самостално је водио екипу Атлетико Балеареса.

Повезане вести

12 comments

Cetnici sever окт 2, 2011 at 15:19

da se ja pitam ja bi stavio ko covek formaciju 4 4 2 bajkovic-mikic,adi,vilotic,petkovic-lazovic,dimitrijevic,evandro,paseko(a dok se on ne vrati menjao bi ga kadu ili vesovic)-i u napad bi igrali borha i mezenga.

Reply
милпар окт 2, 2011 at 23:49

Голман и одбрана добро,али брате погледај још једном шта си написао за везни и напад.
По овој твојој формацији би Лазовића вратили за једно мјесто уназад по позицији што би било веома лоше јер му је ово ем природна позиција,ем растура на њој.
Као друго,Каду апсолутно не може играти на крилу,јер му као прво фали снаге да се бије око лопте,а као друго већ је играо на тим позицијама и код Робија и код претходних тренера и није се показао.
Треће,2 нападача нема трика јер су наша 3 нападача дала укупно 1 гол у задњих 5-6 сусрета.Борха не може ништа дати,Калуђер разгледа околину из офсајда,Мезенга се бори али није то то што нам треба.Пуно би било да у тиму имамо 2 потрошача лопти.

Reply
Cetnici sever окт 3, 2011 at 10:21

problem je sto uopste nismo ni igrali sa 3 npadaca ,nego sa jednim,a borha on ako ne moze da da gol na krilu onda neka ga stave u spica.Lazovicu nista ne fali da igra krilo jer i sad ga igra.Kadu veovatno n bi mogao a se snadje na krilu ali bi moga da menja cavu i evandra a na krilu vesovic. lazovic—-dimitrijevic—evandro—vesovic.

Reply
Mladjen окт 2, 2011 at 13:32

Gledao sam dzaju…pricao je. Kada je on bio isteran iz kluba zato sto nismo izbacili psv,tim je vredeo 40mil,dug je bio milion eura,a igraci svi 4 god ugovor. Pa vi vidite

Reply
Ivan окт 2, 2011 at 13:45

Ali je svaki igrac imao pride po jos jednog kriminalca-menadzera koji je uzimao svoj deo od transfera.

Reply
ChargerNS окт 2, 2011 at 18:20

A ovi sirotani nemaju nikoga jel da? Rajo, Miami and company se muvaju oko marakane da pomognu klubu. Nije mi jasno da toliko branite ove krimose a sezona em što je jedva počela a već se za nas i ZAVRŠILA!!!

Reply
vladan окт 2, 2011 at 18:35

nemojte da zaboravite ni menađere braću petković.

Reply
Ivan окт 2, 2011 at 22:55

A gde ti vidis da sam ja branio ove? Samo sam rekao da je jos za vreme dzaje pocela kriminogenizacija Zvezde.

Reply
daks окт 2, 2011 at 12:02

Hahahhahhahaha Ja mislio dejan Stankovic je aleksandar sapic….

Reply
Драган окт 2, 2011 at 11:54

Јованов повратак на Маракану биће феноменална ствар.

Reply
eliiahu окт 2, 2011 at 11:57

A na slici dva Dejana, Dejan Stankovic i Jovan Stankovic 🙂

Reply
Siniša окт 2, 2011 at 11:59

Slažem se, ako ništa drugo naučiće valjda nekog kako se centrira. Mada bi bilo dobro da mu prvo pošaljemo prvi tim na časove.

Reply

Leave a Comment