Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Ибањез: Нисам знао за клаузулу да идем после ЛШ

Лућо Ибањез

Тужан, као и његови саиграчи и око 50.000 навијача на Маракани, Луис Ибањез је напустио терен. Меч против Лудогореца му је, изгледа, био последњи у Звездином дресу.

Нисам ни знао за ту клаузулу да морам да идем после квалификација за Лигу шампиона. Много сам тужан, желео сам да са Црвеном звездом направим нешто у Европи. Рекао сам да ћу да освојим титулу – урадио сам. Тако мало нам је недостајало. Велика штета. Памтићу овај период, вероватно најбољи у каријери„, рекао је за Mozzart sport Лућо Ибањез.

Један од најбољих странаца који је играо за Црвену звезду и у Србији је и у последњем мечу показао колико срце има и зашто су га навијачи одмах заволели. На полувремену је имао проблем са повредом, али није ни помишљао да напусти терен.

Добио сам јак ударац. Некако сам стајао на ногама, али нисам желео да изађем. Хтео сам да победимо, да развеселимо навијаче. Борио сам се колико сам могао. Не само ја, него и остали саиграчи. Реално мислим да публика не може да нам замери када је борбеност у питању. Све се свело на то да су они уигранији. Уосталом, немају они узалуд толике уговоре„.

Неуспех и даље боли.

Можда су они бољи, вероватно су уигранији. Три године су на окупу, имају аутоматизам у игри. Међутим, мало нам је недостајало. Јако мало. Морали смо да се одбранимо после поготка Доналда. Исто тако и онај Доналдов шут који је фијукнуо пет центиметара поред стативе… Све је могло да буде другачије. Нама остаје да им честитамо. Штета, штета„.

Наводи се да ће Лућо пут Трабзона већ у петак.

Овај тим Звезде има квалитет да нешто уради у Европи. Просто, има квалитет. Морамо да наставимо даље, јер није ово смак света. Изгубили смо на продужетке. Негде ће се ово Звезди вратити.“

Повезане вести

8 comments

dejo авг 3, 2016 at 23:30

Luco izuzetno te cijenim kao igraca naravno al one greske protiv Bugara ,jeste da je jedan igrac Bugarskog tima bio u ofsajdu al si morao da bolje motris na levu stranu Luco i nisam vidio zamjeram ti sto nisi napadao Ludogorec po tvojoj levoj strani jedino sto je dobro Luco sto mogao iz slobodnog gol da dades al nije imala tu nazalost priliku nasa Crvena Zvezda usput zelim ti svu srecu u nastavku karijere pa da se jednog dana vratis da budes u skauting sluzbi ili omladisnskoj skoli nase Crvene Zvezde

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 3, 2016 at 22:56

za borbenost i zelju i sve sto si dao veliko hvala sto si voleo nas grb ali iskreno osim slobodnjaka u odbrani je slabiji i od cvetka..zivi bili pa videli kako ce da prodje kod turaka i hvala za neku kintu sto uzeo klub a malo vise terza..svuda se sponjialo 2,5E a na kraju za 1,5..srecno

Reply
koprivnakoprivna авг 3, 2016 at 22:24

Hvala na svemu…..živio i zdrav bio….

Reply
dusan авг 3, 2016 at 22:01

ne znam sta reci osim HVALA. doneo si energiju i harizmu. uterao si ga grobarima. dao si sve sto si imao. srecno i vrati se kuci jednom.

Reply
dejo авг 3, 2016 at 21:59

Jesi kriv za treci i cetvrti gol Ludogoreca ali , ipak, si bio osvezenje u ovom tuznom klubu cija agonija vec predugo traje. Ja ti zelim sve najbolje u daljoj karijeri i zivotu.

Reply
Aleksandar авг 3, 2016 at 22:10

Po cemu je to klub tuzan,kako kazes? Ispali jesmo,ali vi se ponasate kao da sutra svet vise ne postoji.

Reply
dusan авг 3, 2016 at 22:33

ponasaju se kao da smo u zadnjih 10 godina osam igrali ligu sampiona. ispali smo od boljeg tima, ali zvezda ima tim koji obecava i mnogo bolju situaciju od one koja je bila do pre samo godinu dana.

Reply
Aleksandar авг 4, 2016 at 02:29

Ma ajde bre,takve gluposti kad procitam popizdim, cuj tuzan klub, pa ti idi navijaj za mancester siti i moli se da ti seik duze pozivi jer ce toliko i trajati istorija tog kluba.

Reply

Leave a Comment