Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Рендулић: Европа не прашта ни најмању грешку

Зоран Рендулић, дефанзивац црвено-белих, након психички тешког пораза од Лудогореца био је у уверењу да је пресудило искуство играња оваквих мечева дугогодишњег првака Бугарске.

– Још је врућа глава, тешко је било шта рећи. Играли смо егал две утакмице. Ово је класичан меч где Европа не прашта ни најмању грешку. За тај продужетак су били толико искуснији, види се да имају тај шаблон. Честитам им, иако смо имали наше шансе. Желели смо да поновимо игру из Разграда. Можда нас је несвесно и публика понела, али мислим да ова екипа има неку будућност и да није готово. Имамо још две утакмице у Европи да покушамо. Вероватно је сада свима много тешко. Ја већ размишљам о следећим утакмицама. Шта је ту је. Мислим да смо показали навијачима да смо имали ту велику жељу. Борили смо се 120 минута. Стварно смо играли против једне добре екипе, врло добро укомпоноване, која у сваком тренутку зна шта хоће и шта ради, али добро, да кажем да нам је ово за наук и надам се да имамо те две утакмице барем да уђемо у Лигу Европе – кога очигледно овај фијаско није толико погодио као његовог саиграча Ибањеза.

Кафу је поново промешао целокупну Звездину одбрану као и у Разграду и тај погодак као да је пресекао црвено-беле након доброг почетка.

– Испада да смо примили два идентична гола. Нећу да коментаришем сада ништа, ни те црвене картоне. Мало је врућа глава, нисам ни погледао снимак. Све се брзо издешавало, али биће дана да погледамо и снимке и видимо где смо грешили. Највише ми је жао навијача. Ово стварно мора да се доживи кад се излази на терен пред утакмицу. Ово је стварно нешто невероватно. Мислио сам да могу да одиграм још једну утакмицу због тог адреналина. Хвала им на свему и надам се подршци у овој бици за Лигу Европе.

Кангина несмотреност и непримерена реакција избрисала је за тили час Звездину бројчану предност која је настала само неколико минута раније након другог жутог картона Украјинца Пластуна. Рендулић је био један од многих који нису видели како је Звездин Габонац насео на провокацију.

– Стварно нисам видео ни на ТВ-у. Међу првима сам ушао у тунел. Тек кад сам дошао у свлачионицу сам сазнао да имамо играча мање. Стварно невероватна ситуација. Вруће су главе, нећу да коментаришем ништа поводом тога.

Киксеви су скупо коштали црвено-беле и биће тешко опоравити се од оваквог ударца у кратком временском року.

– Био сам сконцентрисан на своју игру. Сваки детаљ је одлучивао, сваки аут, негде закаснимо по пола метра, негде по метар. Чак сам имао и једну шансу пред крај главом, буквално ми је за пола главе човек ушао у блок. То су неки детаљи који одлучју да ли ћеш ући у Лигу шампиона или не.

Уследиће и анализе ситуација у којима је дошло до грешака, а то ће већини првотимаца додатно тешко пасти.

– Погледаћемо ових дана видео. Не могу сада баш све да кажем, али прво од себе крећем, па ћу извући поуке из многих ситуација у ове две утакмице, шта сам могао боље и шта треба боље да се ради – закључио је Рендулић.

Повезане вести

3 comments

Champion авг 4, 2016 at 10:32

Сви играчи првог тима, да више не дају изјаве које се тичу спорта и фудбала, због евентуалних манипулација у средствима информисања. Њихов посао је играње фудбала и терен је једино место где треба нешто да кажу играјући фудбал и да на тај начин репрезентујеу велики клуб, као што је Црвене звезда.

Reply
dejo авг 3, 2016 at 22:31

Joooj , brateeeee…kada bi ti samo mogao da pretpostavis koliko si los fudbaler…mislim da bi odmah upisao automehanicarski zanat!

Reply
Petak trinaesti авг 3, 2016 at 12:41

Jedi g. . . .babunu . . .!!!!!!j. . . te onaj ko ti rekao da ti možeš da budeš fudbaler!!!!

Reply

Leave a Comment