Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Бјелица не долази у Звезду

Милко Бјелица се ипак неће вратити у Црвену звезду после 10 година.

Менаџер искусног крилног центра, Миодраг Ражнатовић, потврдио је да његов клијент неће потписати уговор са шампионом Србије и АБА лиге у разговору за Еурохупс и нагласио да ће некадашњи репрезентативац Црне Горе појачати неки други клуб.

Интересовање за кошаркаша који је минуле сезоне у Евролиги бележио 7,5 поена и 3,4 скока у дресу Дарушафаке раније је показао и Панатинаикос, а до сарадње са црвено-белима није дошло због неслагања око финансијске стране уговора.

Остаје да црвено-бели потраже нека друга решења. За сада прелазни рок по наш клуб иде мирнијим током од очекиваног, а постоји велики простор за ангажовање играча из иностранства, јер клуб са Малог Калемегдана и даље нема ниједног кошаркаша који се води као странац. Не би то био ни Бјелица и да је дошао јер поседује српски и црногорски пасош.

Повезане вести

2 comments

Sabre јул 31, 2016 at 17:48

Sjajna vest!

Reply
pera јул 31, 2016 at 09:03

Ja sam se stvarno pitao sta nam to treba. Igrac slicnih karakteristika kao Luka. Iskusan, sta to znaci u danasnjoj kosarci. Da sam bio u mogucnosti da vratim nekog od Zvezdasa u ovaj tim vratio bi Nedovica pa nek se svi iscudjavaju. Mislim da smo i mi njemu i on nama ove godine mogli da legnemo fenomenalno. Sta je tu je Zvezda ne mora da juri po svaku cenu te igrace ima ih u FMP. Oni samo treba da opravdaju ukazano poverenje i zbog kluba i zbog sebe. Doduse pozicija 4 ce morati da se popuni nekim Amerom zasigurno. Daleko je lok aut u NBA pa malo strpljenja za sve nas. Ne sumnjam u klub i Radonju da ce skockati tim.

Reply

Leave a Comment