Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Вучићевић ангажован у складу са правилима!

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да је ангазовао играча Вању Вучићевића као слободног играча у складу са Правилником о регистрацији играча ФСС и  изражава чврсто уверење да ће евентуални спор настао овом приликом бити решен у корист нашег клуба и играча.

Читав проблем је настао услед нејасног и нестручног уговора који је ФК Чукарички саставио и закључио са Вучићевићем фебруара 2014, а у коме стоји да „уговор истиче 31.12.2016, односно првог дана летњег прелазног рока 2016. године“. У праву је познато правило да уколико постоје контрадикторности у једној реченици већу снагу и тежину увек има последњи део реченице у односу на први, односно оно што је наведено на крају те реченице а наглашено је да уговор истиче првог дана летњег прелазног рока 2016 године. Осим тога, у праву је познато да у слуцају нејасноца неког уговора, увек се веца снага даје оном ко је уговору приступио, а то је играч Вучићевић, у односу на онога ко је уговор састављао, а то је ФК Чукарички.

На основу свега тога су и наш клуб и играч Вучићевић са правом тумачили да је играчев уговор са ФК Чукарички истекао првог дана овог летњег прелазног рока. Играч је путем поште поднео захтев за издавање исписнице и са тим документом се регистровао за ФК Црвена Звезда, чиме је у потпуности испоштована процедура регулисана правилницима ФСС.

ФК Црвена звезда ће сачекати коначну одлуку по овом питању, уз чврсто уверење да ће и органи ФСС препознати ову правну норму и донети одлуку да Вучићевић може да буде регистрован за наш клуб.

Повезане вести

1 comment

lotman јул 29, 2016 at 13:26

Sta reci ljudi bre skinite se Zvezdi sa …. grbace vise

Reply

Leave a Comment