Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Терзић очекивао победу од 3:1, Рендулић и Ибањез опрезни, газда првака Бугарске бесан

Након свега виђеног у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона у Разграду, Црвена звезда може бити задовољна оствареним резултатом и предношћу пред реванш у Београду.

Звездан Терзић, генерални директор шампиона Србије, очекивао је да црвено-бели у другом полувремену сломе ривала, али је задовољан коначним исходом.

Очекивао сам да велики део посла завршимо у гостима. Знао сам да ћемо дати гол у другом делу. Очекивао сам да победимо 3:1 јер смо их имали. Следи нам реванш у Београду, где ће нам бити потребна велика подршка навијача. Задовољан сам игром и резултатом у Разграду – истакао је Терзић након меча у Разграду.

Зоран Рендулић, штопер Црвене звезде, сматра да је његов тим фаворит за пролаз у последњу квалификациону рунду након сусрета у Бугарској.

Ништа још није готово, али после ових 2:2 сада смо ми фаворити у овом двомечу. Грешке у одбрани су последица неуиграности.

Луис Ибањез је нешто опрезнији у прогнозама, али се и он нада позитивном епилогу у реваншу.

Лудогорец је чврста екипа, сигурно је да ће доћи на наш стадион да одиграју на исти начин као и овде. Верујем да нас и у реваншу чека велика борба.

Са друге стране, Кирил Домушчијев, први човек Лудогореца, био је видно незадовољан развојем ситуације у другом полувремену. Емотивно је испратио меч и наравно да није могао бити задовољан разултатом, а на крају је и љут изашао из свлачионице своје екипе.

– Морамо добро да анализирамо игру. Нисам задовољан како смо играли, али имамо реванш у Београду. Убеђен сам да ћемо елиминисати Црвену звезду – доста смело је изјавио Домушчијев, који можда није свестан колико тежак задатак чека петоструког узастопног шампиона Бугарске у престоници Србије, највероватније пред пуним стадионом у узаврелој атмосфери популарне Маракане.

Повезане вести

17 comments

dejo јул 27, 2016 at 16:56

Terzicu ovo je dobro al reci Grofu da ne smiju da govore svi igraci Crvene Zvezde lako cemo vec reci Grofu da pritisne nasa Crvena Zvezda Ludogoreca na stadionu Rajko Mitic Crvene Zvezde i reci Grofu Terzicu da se zatvori Kafu uz naravno da stoperi nase Crvene Zvezde dobro obrate na njihove ostale igrace ako treba da se kida igra na sredini terena Terzicu to reci Grofu i dovedni sto prije desnog beka i spica Terzicu dobro bi bilo da bar desni bek novi Crvene Zvezde igra na stadionu nase Crvene Zvezde pozeljno bi bilo Terzicu

Reply
Mitar јул 27, 2016 at 12:19

NADAM SE DA SU OVO PROČITALI NAŠI FUDBALERI!
„Znamo da neće biti lako u Srbiji, ali smo i sa Partizanom remizirali kod kuće, a onda i prošli. Nadam se će Zvezdu ovaj rezultat opustiti. Neka misle srpski fudbaleri da su se kvalifikovali… Verujem da ćemo ispraviti stvari”, poručio je Stojanov.

Svetislav Đakov, kapiten Zelene šume.
“Nemam objašnjenja za to kako smo ispustili prednost iz prvog poluvremena. Mislim da smo bili biolji tim i zato sam nezadovoljan krajnjim ishodom. Bitka se nastavlja, sigurno se nećemo predati. Siguran sam da smo bolja ekipa. Na terenu se videlo da smo u odnosu na Crvenu zvezdu – klasa! Uz svo poštovanje prema prvaku Srbije, mi smo bili konkretniji. Osvežćemo se do revanša, jer je naš prvenstveni meč sa Beroeom odložen, siguran sam da u Beogradu možemo da pobedimo”, dodao je Đakov.

Reply
Suhoj37 јул 27, 2016 at 14:26

Verovatno jesu i to će im biti ogroman vetar u leđa da ih oduvaju sa terena.

Reply
Mitar јул 27, 2016 at 12:08

„U pobedi se ne ponesi, u porazu ne ponizi“… Plašim se naše srpske kurčevitosti, mentaliteta, i onog „lako ćemo“? Sećam se Anderlehta 1981 god.(sa Peruzovićem-zadnji i Tomislava Ivića trenera), a mi sa Pižonom , D.Savićem.., jaki ko zemlja, a oni nas ubili u Belgiji 2.1, u Bgd 1.2. Tada sam kao mlad, (nikad se tužnije kao zvezdaš, nisam osećao, zbog nemoći naših) uvideo šta znači biti trener-taktičar i imati jaku odbranu i dobrog libera. C.zvezda je tada upala u preko dvadesetak ofsajd pozicija, „zahvaljujući Peruzoviću, kojeg je Ivić iz Hjaduka poveo.. Zato, kažem oprez. Igrači C.zvezde, moraju zaboraviti na jučerašnji rezultat i ginuti do poslednjeg sudijinog zvižuka. „Biti ili ne biti“ – pitanje je sad? Moraju da shvate da je ulog veliki, kako za klub, tako za njih ličnno. Nadam se, da GROF ume i zna šta ga čega i da pripremi ekipu do ravanša. Lično, ne bi bilo loše, da jedan psiholog-motivator, porazgovara sa igračima i unese im sapopouzdanja i veru u njihov rad, za trud i želju. Za mene je ovo RENESANSA kluba, ako uspemo u proboju za Ligu Šampiona.

Reply
Aleksandar јул 27, 2016 at 10:13

Ovo je nama plej of, da se ne zanosimo, nikad blizi Evropi nismo bili u poslednjih 10 godina. Veoma dobar rezultat u gostima, igramo kuci, jako dobar tim imamo, dosta iskusnih igraca, dobar deo njih igralo je teska takmicenja i lige. Nama je ovo borba za LE i to je izuzetan uspeh, a LS bi bila samo finansijski bolja, ali bi preskocili jedan korak u sazrevanju, kako tima, a ponajvise kluba. Svi bi to voleli, klub bi se finan. oporavio mozda i skroz, ali, ovde, sada moramo da zqpnemo kao da igramo finale LS koje se igra jednom u ko zna koliko god.

Reply
dejo јул 27, 2016 at 10:02

Samo hrabro i prolazimo dalje!

Reply
dzoni јул 27, 2016 at 09:53

gazda ludogoreca original dule krtola

Reply
Lakarijeeee јул 27, 2016 at 09:38

Ne trebamo ni mi njih sad da potcenimo, posle prvog poluvremena ja sam prezadovoljan, videli smo da mozemo samo tako da igramo sa njima, ako se tako i ovde postavimo nema problema, bravo momci bravo Grofe 🙂

Reply
Aleksandar1 јул 27, 2016 at 09:35

Samo sljedecu utakmicu dati sansu Plavsicu, bar 10-15 min, njegova brzina i to sto je slab u duelu nam moze donijeti prednost.. Moze nam donijeti bar 2-3 prekida u zoni 20-25m od gola.. Mislim da ga Grof nije stavljao ove 3 utakmice iz razloga da bi on bio pravo iznenadjenje za njih sljedecu utakmicu.

Reply
ДЕЈО јул 27, 2016 at 06:26

Uh što mi drago što su nas potcenili, samo naši da ne pomisle da ćemo lako na Marakani, jer fudbal ipak igraju onih 11 igrača dole na travi.

Reply
LA[K]I јул 27, 2016 at 07:42

Jedan brz gol za nas na Marakani sve resava, naravno ako budemo igrali kao u drugom poluvremenu. Na Mari im sigurno nece proci ove njihove fore sa ovakvim izvodjenjem faula.

Reply
ДЕЈО јул 27, 2016 at 07:54

Ne bi im ni sinoć prošlo da je neko stao iza lopte, ono je tako glup gol da je to neverovatno…

Reply
josif јул 27, 2016 at 08:21

Tacno brate!Kad smo ih vec imali na 1:2 trebalo je da ih dotucemo.Psiholoski momenat je bio na nasoj strani ali eto,poneli smo se krajno diletantski.Bice opako tesko na Marakani,imaju brze igrace,veci je teren nebih se ja radovao pre vremena,mozda bi trebalo izvesti isti sastav uz to da im se neprepusrta tolika inicijativa ali ipak nek oni napadnu.Ipak Grof zna svoj posao,nadfam se najboljem.Pozz.MKD

Reply
LA[K]I јул 27, 2016 at 09:48

Grof ih je iznenadio taktikom u drugom poluvremenu, ali samo da ne igramo kao prvo poluvreme, to bi bilo samoubistvo i bukvalno bi tako sami sebe izbacili. Treba odigrati smireno i cekati kontru, a tu bi nam pored Kataija i Mucea trebao Hugo po mom misljenju. Sanse su i dalje 50-50. Bugari su sinoc nas potcenili, mi nesmemo njih da potcenimo na Marakani.

LA[K]I јул 27, 2016 at 06:12

E bas zbog ovog potcenivanja protivnika od strane gazde Ludogoreca, treba u Beogradu da ih dobijemo.

Reply
Grga јул 27, 2016 at 00:55

A sada lepo Kataiju blanko ček, jer i da dovedete stranca i za milion evra po sezoni neće igrati kao Katai, bar ne odmah. Ako uđemo u LŠ ili bar u LE, ne vidim zašto bi uopšte prodali Kataija. Ako ništa drugo, Marakana će stalno biti puna i biće para bar od ulaznica, a da ne pričam koliko para donosi pobeda i remi… Ako ga sad prodamo, onda stvarno kao da smo sebi pucali u oba kolena!

Reply
Sabre јул 27, 2016 at 00:45

Ovi pajseri ce biti kaznjeni za svoju podcenjivacku nadobudnost. Zao mi je sto nije bilo 2-1 ili 3-1 ali na Mari cemo ih odrati, nemaju pojma kakav pakao ih ceka.

Reply

Leave a Comment