Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Божовић: Шансе су пола-пола

Након утакмице у Разграду, шеф стручног штаба нашег клуба Миодраг Божовић изнео је своје утиске са меча.

– Као што сам и рекао раније, Лудогорец је изванредна екипа. У првом полувремену нисмо успели да се повежемо, и фактички ништа нисмо направили. У другом полувремену смо заиграли боље, направили смо неколико шанси дали два гола, и штета што смо наивно примили други гол. Ништа још увек није решено, шансе у 50-50% – рекао је Божовић, који је упитан шта се то променило у Звездиној игри у наставку.

– У наставку смо успоставили неку пас игру, покушали смо нешто да направимо свесни да можемо и да изгубимо, али боље да изгубимо покушавајући да нешто одиграмо, него да не одиграмо ништа – био је јасан Божовић.

У реваншу би Звездина предност могла да буде подршка са трибина.

– Биће то велика предност за нас. На Маракани нас није лако победити, а након овог резултата биће пун стадион – уверен је Божовић.

Повезане вести

4 comments

Suhoj37 јул 27, 2016 at 12:34

Ljudi!Mi onako neuigrani smo uspeli da im uvalimo dva komada na sred Bugarske a sa svakom utakmicom smo sve bolji i bolji. U revanšu ima da ih razbijemo u grotlu Marakane. Oni su pokazali da nemaju snage da toliko trče u prvom poluvremenu još da Plavša zaigra i oni su gotovi.Samo da Grof još poradi na odbrani.

Reply
pera јул 27, 2016 at 07:01

Evo nas Grofe stižemo. Konačno da fudbaleri igraju kako mi to volimo. Kad ih stisnemo u drugom poluvremenu na Mari ima duša da im ispadne. Videlo se sinoć da Brazilci nesto i nemaju snage u drugom poluvremenu. I dalje mislim da sredina terena mora uže u odnosu na odbranu jer oni probijaju, zaleću se na lopte koje se ubacuju iza odbrane. Zadatak je dakle odbraniti se a imamo napadače od kojih će sigurno bar jedan pogoditi. Brži smo od njihove odbrane i 1 na 1 nemaju šanse sa Acom pa i Mučeom.

Reply
LA[K]I јул 27, 2016 at 07:46

Katai, Muce i Vieira treba da igraju u revansu. Brzi igraci su ono sto nam treba da ih sacekamo na kontri. Njima je odbrana dosta bolja nego nasa, ali je prilicno spora u poredjenju sa nasim napadacima. Napasce i treba cekati. Bez zaletanja i lagano idemo u 4. kolo.

Reply
LA[K]I јул 27, 2016 at 06:23

Velika greska sto prvo poluvreme nismo odigrali kao drugo. Nama je suvise slaba odbrana da bi se ceo mec branili, potrebno je igrati revans kao sto smo drugo poluvreme igrali. Jedan brz gol za nas u Beogradu bi sve resio.

Reply

Leave a Comment