Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Просинечки: „Последњи минут много боли“

После утакмице с Радничким 1923 и шокантно примљеног гола у последњим тренуцима утакмице на Маракани, тренер црвено-белих Роберт Просинечки, попут великог спортсмена се достојанствено осврнуо на болан крајњи исход првенственог меча с гостима из Крагујевца.

„Био сам задовољан првим полувременом. Имали смо три стопостотне шансе. Евандро је главом погодио пречку, имао још један добар шут… Све време смо контролисали утакмицу, мада у другом делу нисмо играли онако како смо хтели. Ипак, и у наставку сусрета смо имали иницијативу, дали смо и водећи гол… Али, онда у последњем минуту, прво Ади не испуца лопту, дође до корнера и опет примимо гол из прекида. Све се десило у последњем минуту и зато много више боли него да је било раније. Противнику, који је био суперборбен, честитам на оствареном резултату, с којим су и даље непоражени у шампионату„, рекао је Роберт Просинечки.

Повезане вести

83 comments

ko zna zna окт 2, 2011 at 17:21

Dajte Ozegovica, sigurno nije gori od ovih nasih napadaca

Reply
igordelija окт 2, 2011 at 16:59

Me mozemo da pricamo sta hocemo ali cinjenica je da i partizan i vojvodina imaju bilju igru od nas suvise sporo me napadamo nigdje nisam vidjeo trcanja samo se setaju bokovi lose odigrali mikic i nije bio los ali onaj balvan bolje da ubaci reljica 0 korisnih centarsuteva a sta je tosic radio na toj strani svaka mu cast

Reply
Stoicko окт 2, 2011 at 15:45

za sve koji misle da je strasno sto je nas tim napravio 3-4 stopostotne sanse na mecu… i sto misle da smo izgubili titulu ako smo igrali 1:1 sa solidnom ekipom… http://www.mondo.rs/s219415/Sport/Sport/Fudbal/PRIMERA-_Malaga_makazicama_do_vrha.html

pogledajte gol i sanse s utakmice valensija granada… granada je novi prvoligas, koji ne znam dal je uzeo 5 boda ove sezone… a valenisja je otkinula bod barsi, i jako dobro startovala u sezoni… LJUDI FUDBAL JE POSLEDNJIH GODINA IGRA U KOJOJ NEMA MILION SANSI NA TEKMI KAO NEKAD, sad se igra tvrd fudbal u kome 3-4 sanse jeste nesto dobro, jedina moja zamerka nasim igracima na utakmici s radnickim je sto su propustili 3 od 4 sanse i sto su se opustili na kraju… IDEMO DALJE NEMA PREDAJE…

Reply
Nemanja окт 2, 2011 at 16:06

Ne zanima mene ni valensija,niti barsa,real,celzi o ostali…mene zanima kako igra Zvezda,protiv do prosle godine drugoligasa…a kako igra to se vidi…i nemoj da uporedjus spansku ligu,gde jedan sosijedad bi nas izbusio sa po 4-0 …

Reply
Stoicko окт 2, 2011 at 16:31

ja ne znam sta ti ocekusejs da svaku dobijemo sa 4-0?

Reply
Psiho окт 2, 2011 at 14:44

Dovedite coveka koji moze da da GOL !

Reply
Nemanja окт 2, 2011 at 16:07

Treba neko da nabaci tom ko ce da da gol.

Reply
Mladjen окт 2, 2011 at 12:49

Ko je najbolji napadac iz omladinske skole?

Reply
stoicko окт 2, 2011 at 15:47

mislim da je OZEGOVIC

Reply
kole окт 2, 2011 at 10:44

treba cestitati radnickom na motivaciji protiv nas. nama ne treba jak protivnik da bi bili motivisani-sam dres treba da bude najveca motivacija! neki igraci jednostavno ne mogu da nose zvezdin dres,po mom skromnom misljenju.
vidim da neki ovde govore da nismo mogli da dovedemo bolje igrace,pa bi samo da ih podsetim da je uprava propustila priliku da dovede neke igrace od kljucnog znacaja,kao sto su Stefan Savic, Vladimir Volkov… mi nemamo spica koji zna u ovom sistemu da daje golove,nemamo bekove naseg renomea. vezni red je jedino sto mogu da pohvalim! Borha usporava igru i ja bi radie pustio vesovica da igra,ako nista makar je brzi. dobra je stvar sto imamo veliki posed lopte,ali losa je sto ne izlaze golovi iz toga,znaci problem je u napadu! mi kao Zvezda,ako hocemo da igramo evropu,moramo sve u nasoj ligi da dobijamo sa 2,3, gola razlike. I NIKADA NE SMEMO DA GUBIMO BODOVE NA MARAKANI! kada bi dosao Jugovic za s.d-a…

Reply
Mladjen окт 2, 2011 at 10:04

Umesto da se budim sa saznanjem da smo sada prvi na tabeli…budim se smoren…vec 5 godinu uzastopno! I sad ce neko da kaze,“pa nije jos kraj“ Kraj je bio jos u prvom kolu!

Reply
marko окт 2, 2011 at 17:03

mrzim sebe sto ovo pisem ali si u pravu…

Reply
Dragan KG окт 2, 2011 at 10:03

Eto to su nazovi navijaci Zvezde, lupaju minuse na svaki iskren i realan komentar ako je u njemu receno bilo sta negativno o nasem TRENERU(???)
Ne, to nisu pravi navijaci, ponavljam jos jednom nesto sto sam i pre pricao, to su mazohisti, jer njima je OK da nas svi ponizavaju, i prosecni evropski timovi, a i ovi kod nas dojucerasnji drugoligasi, da nam se svi smeju kada nas (TRENER???) prica kako igramo dobro, kako smo kao Barsa, kako mi igramo u formaciji 4-3-3… A sta je u stvari istina? Pa ponovicu Vam jos jednom a vi lupajte minuse koliko hocete, a bas me interesuje koliko godina imate, i da li u opste znate sta je fudbal ili Vam je samo bitno da idete na tekme da bi se drali, urlali, pevali protiv Toleta i Borisa, a ne da navijate za Zvezdu i kritikujete one koji lose rade! Evo ovako, nas (TRENER???) je i dalje jedan pocetnik koji je imao blistavu igracku karijeru, i to mu ne garantuje da ce biti dobar trener, jer na prste jedne ruke mogu da se nabroje vrhunski igraci koji su kasnije postali dobri treneri. Poceo je u svojim izjavama da se gubi jos pre nego sto je zvanicno dosao u Zvezdu. O njegovom cudnom (smesnom ) ponasanju na konferecijama za stampu (cesanje po celom telu, hvatanje za nos…) je vise glupo pisati, ali ja jos nisam video ni jednog trenera na svetu da se tako ponasa. O ranijim greskama (derbiji, Cacak, revans protiv Rena….) takodje je suvise pricati, ali ono sto smo sinoc videli je vrhunac svega, i ono sto bi trebalo da upali alarm, COVEK SE ZADNJIH 15 MIN BRANI NA MARAKANI PROTIV DOJUCERASNJEG DRUGOLIGASA!!! Uvodi defanzivne igrace nadajuci se da ce da sacuva 1-0!!! I onda se i desilo ono sto se u zivotu pi…ma i desava! A tek crni Bajko, lopta se seta kroz peterac a on stoji na liniji umesto da se razdere MOOOJAAA, razgrne sve oko sebe i sacuva gol. A igra na celoj utakmici? Pa da li je u opste i bilo? On prica o jednoj pogodjenoj precki, pricace i dalje o posedu lopte, a sanse , golovi, driblinzi, e ne toga nema, ali ko jos gleda fudbal zbog toga, pamti se posed lopte!!! Bas me zanima da li ga je to neki trener u njegovoj igrackoj karijeri ucio da se brani od slabijeg od sebe? I jos nesto za kraj (ovog komentara), ne treba sad da mi pisete o Kristicu, Dostanicu i ostalima, jer se nista promenilo nije i nece, shvati te da mozemo i bez trenera da budemo, u najgorem slucaju bicemo drugi, jer liga nam je takva, a obucite ovim igracima dresove neke druge boje i zavrsice u sredini tabele!!! I sa ovim gore pomenutima smo se brukali po Evropi to smo nastavili i sa ovim TERNEROM (???), igra nam je potpuno ista a u nekim utakmicama i gora, izjave igraca i trenera su za pricu… A uprava? OK preuzeli su klub u teskom (mada je to blaga rec) trenutku, digli su klub na noge, ali da je moglo bolje moglo je, mogao je da se dovede dobar ikusan trener koji bi i sa ovim polu-igracima napravio bole rezultate.

Reply
Немања окт 2, 2011 at 12:06

Када си ти толико паметан, и увиђаш грешке тренера који је само нешто више од пола године на клупи Звезде, зашто ти ниси завршио ДИФ, или нешто слично и касније се доказао? Ништа се не може од једном, за све је потребно време, не може се добар тим створити за пола 2 године, после уништавања истог више од 4 године. Потребно је да станемо на ноге, потребно нам је стрпљење, овај систем који наш ТРЕНЕР користи је веома добар, али у њему главну улогу има нападач, којег Звезда нема. Е ту је проблем, ту шкрипи. Нападач који зна да се креће, да прихвати лопту и да постигне гол. Ми имамо солидан везни ред, али џабе кад Калуђеровић још увек није дао нити један гол, а Мезенга само 1. Али, опет се враћај на ону деструкцију од стране бивших челника, на дугове, и како онда довести доброг нападача? Надајмо се да ће Вини бити спреман за пролеће, надајмо се да је он добро појачање, и надајмо се једном врсном голгетеру. Што се одбране тиче, потребан нам је један високи штопер, са добрим одразом, јер је, иако има одличан скок, Ли Ади низак.

Reply
Dragan Kg окт 2, 2011 at 12:43

Pa reci mi kada si ti tako pametan, ako se zna da nemamo napadaca zasto onda forsirati tu taktiku??? I da bi covek znao nesto o fudbalu ne treba mu ni DIF ni neka posebna skola, vec redovno pracenje istog. Pratim Zvezdu preko 25 god i cinjenica je da je igra svake godine sve gora. Tacno je nema se para za bolje igrace, ali tvrdim da i sa ovim timom sve to moze mnogo bolje, ali treba promeniti taktiku i trebalo je igrace mnogo bolje fizicki pripremiti. A ko je kriv sto nisu pripremljeni i ne trce ni priblizno koliko bi trebalo? Ni ti ni ja vec TRENER(???)

Reply
Vanja окт 2, 2011 at 15:49

Imam 30godina, igrao sam fudbal i imao profesionalni ugovor sa fk buducnost podgorica, zbog raznih povreda napustio sam fudbal u 24 godini. Mislim da se razumijem dovoljno u fudbal da bih mogao da ustvrdim da je ovo najgora ekipa u istoriji Crvene zvezde a da je Robert Prosinecki uz Zengu najbolji trener koji je vodio nas klub u poslednjih 20godina. Da li ti znas sa kakvim igracima radi Prosinecki? Da li ti znas da su i Pizon i dostanic i kristic imali 50% jacu ekipu (lazetic,ninkov,koroman,isah,jevtic,tosic..) a da je igra bila 100% losija. Gubili smo glat od metalca,kule,borca,slovana… A ovo sto Robi izvlaci iz ove ekipe je maksimum. Eto zato se bunim kad neko dira u Robija a ne zna da Robi sastavlja tim a nema desnog i lijevog beka, moraju da mu igraju nevaspitani stoperi, „mozak“ ekipe je kadu koji ni u crnogorskoj ligi nije pravio razliku… Ovoj ekipi fali 8 igraca da bi ti mogao da prebacis krivicu na trenera.

Reply
Sladjan89 окт 2, 2011 at 09:46

Morao sam jos jedan kom.da napisem..mi bi imali minimalno 3x jacu ekipu od ove da imamo samo 3 igraca! I to 3 igraca koja su igrala kod nas,koja je nasa uprava pustala tek tako..lupajte mi minuse,ali ja bi voleo da u timu sad imamo Ninkova,Tosica i Trifunovica..

Reply
Momcina окт 2, 2011 at 13:32

Bas tako!!! Toliko nam fali Milos da je to strasno!

Reply
Sladjan89 окт 2, 2011 at 09:34

Ovako..drago mi je sto je Robi dosao za trenera,voleo bi da on tu dugo ostane,kako god da bude uvek cu voleti Zvezdu,njega(o pojedinim pi**icama od igraca ne vredi trositi reci)..ali,ja ne razumem jednu stvar,koliko god da Robija smatram najboljim clanom nase ekipe…ako se vec zna da je Radnicki najopasniji posle prekida zasto onda igra Cosic pre Viotica? Ne kazem da je Uros kriv,svi su odigrali lose..samo,to mi nije bas logican potez!

Reply
MILAN KG окт 2, 2011 at 05:01

igramo ocajno od pocetka sezone hteo to neko da prizna ili ne dzaba nam posed lopte 80 posto mi veze nemamo svaki naredni kiks je korak dalje od titule ovaj rezultat nije iznanadjenje sobzirom na to kako igramo ako se ovako nastavi plasim se da ce na polusezoni biti veliki i nenadoknadiv zaostatak za franjevcima mi nemamo napadace mezengu nije legija oterala bez razloga 14 utakmica 3 gola!!!!!! a flamengo ga preko ramba utrapi nama evandro je kad je dosao odigrao dobro par utakmica i nestao borha veze nema da se ne zanosimo onje dosao iz brazilske trece lige!!!!!! kaludjerovica motkom tereba oterati postavlja se pitanje robijeve strucnosti svaka njemu cast kao igracu legenda kapa dole smatram da i podrska prema njemu kao i svakom treneru zavisi od rezultata mislim da ova uprava sama sebi stavila omcu oko vrata kao i mnoge druge pre nje zato sto je za rtrenere dovodila ili neznalice dostanic… ili pocetnike kristic ,prosineckiili ranije jankovic,janevski svaka cast robiju ali niko ne moze da se uci na zvezdi to nas je i dovelo ovde gde smo sada UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!! pun mi je k… lukiceve demagogije gde su rezultati?! nema ih iz evrope ispadamo u avgustu izbacuju nas slavija,slovan,ren… sve evropski velikani dzajo kralju vrati se rasteraj ovu bagru

Reply
Danubeshark окт 2, 2011 at 03:40

1. Robi, bravo! Izvlacis maksimum iz ekipe!
2. Ekipo, SRAM VAS BILO!
3. Zovite Antaru da vam resi igru iz prekida, bice jednako smesno kao i mustafin transfer…

RESIME: Brate strasno…

Reply
realnost окт 2, 2011 at 02:17

Hteli to ili ne, u Zvezdi je rasulo i to se vidi… Bitno da Dimitrijević kaže da “izluđujemo protivnike“ … da se Bajko kurči “da nam nema ravnih, da smo najjači“ … da Kaluđer kaže “ konačno imamo igru, strpljivo vezujemo niz pobeda“ … Da Mijailović kaže da “ Radnički NEMA ŠTA DA TRAŽI NA MARAKANI“ … Da Kovačević kaže “ Da se Zvezda pita da li će protivnik uopšte moći da razmišlja o bodovima“ …
PORUKA ZA IGRAČE: ĆUTITE, OČAJNI STE, NEMATE PRAVA NIKOME DA PRETITE, PA ČAK NI BANATU SADA…

Reply
Vanja окт 2, 2011 at 01:48

Kakva igra?? mi nemamo tim. prodamo desnog beka a nemamo alternativu, u sred sezone prodamo lijevog beka a nemamo alternativu prica o stoperima i nasilnom vracanju vilotica i adija je suvisna, spicevi??? Mi imamo najgoru upravu u istoriji Zvezde ali cudno da im se nista ne skandira??? Jedino sto valja u ovoj „garnituri“ Zvezde su Robi,Lazovic i marketing sluzba. Sta reci za adzica??? Ok jasno je da se on ne mijesa u svoj posao ali kada je izjavio da je rajo bozovic prijatelj Zvezde to mi je bio najveci poraz kao Zvezdasu, nazvati covjeka koji je sa zekom-bjekom 10godina unistavao Srpski fudbal i Zvezdu, covjeka cija je zeta bila filijala partizana toliko godina, takvog covjeka nazvati prijateljem kluba?? E moje Delije sto se desilo sa vama..

Reply
Asamoa окт 2, 2011 at 01:10

Nije Adi nego Kaludjerovic, on je imao loptu posle 1. kornera, sa lijeve strane na cosku sesnaesterca i umjesto da je izbije on krenuo da pretrci covjeka i naravno lopta zavrsi u autu, pa u korneru i ljudi daju gol.

Reply
Obren11 окт 2, 2011 at 13:00

nije ni Kaludjerovic, nego balvan Petkovic…:)

Reply
CZovac окт 2, 2011 at 00:01

Da nije pao taj nesrecni gol u 90-om + minutu, svi bi pricali kako je lep gol da Laza, kako smo i dalje prvi, uz padove sa igrom!
Ovako paljba po igracima!
Ovo nije svelo da se desi, ali iz neceg lose treba izvuci najbolje!
Nije kasno za promene, i to ne mislim u strucnom, stabu, mozda ne u igrackom, ali psiha nekih igraca nije na mestu!
Igraci Radnickog su se djavolski borili, i svaka im cast sto nisu odustali do zadnjeg zvuzduka! Da smo ih na vreme umirili sa jos jednim ili dva gola, sve bi bilo ok…

Publika sa severa je na kraju utakmice ispartila igrace aplauzom ali i zvizducima, sasvim zasluzeno!
Igraci moraju da cene tu podrsku koju imaju!
A za sledeci mec, kada bude bio i koncert predlazem im da, „Za svaku kupljenu ulaznicu, oni daju toliko“
10 000 x 3e= 30 000e, po igracu 1 000e, kakva oni primanja imaju a kakve rezultate daju, mogli bi da se ovog odreknu u ime Crvene Zvezde, i Delija!

Reply
Siniša окт 1, 2011 at 23:57

Neću da komentarišem večerašnju utakmicu, odigrali smo je tako kako smo je odigrali, a svi smo vidili kako. Ali, ako se vratimo malo unazad vidićemo da mi igramo u globalu slabo, neke utakmice nisu bile loše ( i to po pravilu jedno poluvrijeme), a neke, pogotovo ove zadnje igramo jako loše. Mi smo pobjeđivali, ali smo igrali loše i to je činjenica. Protiv Lučana smo se sa igračem više vadili u nadoknadi, Kulu smo dobili šutem sa 20 metara, da ne bi tog šuta vrlo upitno kako bi se završilo i tada smo trebali da kažemo da igramo slabo, a ne sve odlično. Odlično je bilo što smo uzeli bodove, ali je igra bila jako slaba. Ko se malo razumije u fudbal znao je da će nam se to prije ili kasnije obiti o glavu jer se ne može konstantno dobijati sa onakvom igrom. Što je najgore igrači, koji su nam inače najjači na izjavama, su se kitili lažnim lovorikama, po principu igramo odlično sve pobjeđujemo. Većina njih ne pokazuje elementarnu inteligenciju u svojim izjavama, što neko reče najbolje bi bilo da mali Fića konstantno daje izjave ispred igrača, a da ne govorim da imaju osjećaj bilo kakve odgovornosti za svoje riječi, tipa izginućemo, borićemo se… Sjetih se izjave Baneta Ivanovića pred početak svejtskog prvenstva kada reče „ajde da se pogledamo u oči, igramo slabo“ tako treba, iako očito nije pomoglo. Ne napadam Robija, da me ne bi optužili, Robi ima moju podršku, ali je činjenica da smo od druge utakmice kad je preuzeo ekipu, prva čini mi se bila protiv Smedereva, igrali bolje nego što sad igramo. Nemojmo se zavaravati, ajde da se pogledamo u oči, sa ovakvom igrom nećemo titulu osvojiti.

Reply
kkk окт 1, 2011 at 23:28

petković i dimitrijević pfffff. petkovića niste trebali dovoditi, jer je čovek drvo. kreće se po terenu ko baba. bolje i da reljić dešnjak igra levog beka nego on. nema zalaganja, a pogotovo od strane petkovića. da nam nije pojedinih veznih fudbalera bili bi na dnu tabele. tačno je da igramo sporo i da svakom našem igraču treba tri do pet sekundi da uputi udarac ka golu i to pod uslovom sa se namesti. zbog ovako spore igre smo i ispali iz evrope. ne samo što je spora igra nego su i igrači. e to će biti problem ne rešivi i zbog toga nas neće biti u evropi još sto godina. ja bih voleo da grešim, ali znam da sam u pravu.

Reply
goran окт 1, 2011 at 23:21

e i da ne zaboravim da dodam…robi pod hitno oteraj onog bajkovica sa gola jer decko ne samo da nezna da brani,vec je svetlosnim godinama daleko od golmana……pusti ga da te ulicne fazone tipa duga kosa i tetovaze prodaje na ulici a ne na golu crvene zvezde……..

Reply
Dražen окт 1, 2011 at 23:42

I kad mislis da si svasta cuo i vidio, onda vidis ovo.. 🙂

Reply
delija86 окт 2, 2011 at 04:35

A da nisam mozda ja kriv za gol,u petercu on treba da bude sve i sva,linijas jedan obican

Reply
Cage окт 2, 2011 at 01:25

nemoj Bajka da mi diraš! 😀
http://www.youtube.com/watch?v=AkiUh2qmyWk&feature=related
koliko god golova da primi, on je kralj bre, a tek mu je treći… 😛

Reply
Awax окт 1, 2011 at 23:12

Ovako,za pocetak svim igracima osim trenera treba zabraniti da svaki dan daju izjave kao da su na estradi! Dalje sto se tice igre,sta je bre ovo?! Lazovicu sve pohvale stvarno se trudi,ovaj Kadu se preporodio,mada mnogo mi je mlak u duelima,i cim nema penala ni onog starog Evandra odmah problemi… I za kraj o kakvim novim stadionima i semaforima mi pricamo,prvo PRAVA POJACANJA treba dovesti…

Reply
Vlada Tosic окт 1, 2011 at 23:11

Istu ovakvu igru smo imali i dok je Pizon bio trener…Damo jedan gol pa se povucemo….. Samo sto je Pizon sa tri puta gorim igracima imao 5 (PET) bodova prednosti nad partizanom…. Kaze Mijailovic “надам се да ће нам се несрећан гол који смо примили у задњем минуту вратити током шампионата“ Sta bre da ti se vrati kad si se povukao poslednjih 10 minuta kao pi**a neka bre… U kuli dobijemo 1-0 … U kupu (Hvala Bogu sto smo uopste dobili) 2-1 … I da je ostalo ovde 1-0 opet bi bio nezadovoljan….

Reply
Stefan окт 1, 2011 at 22:44

Kad procitam neke komentare smuci mi se zivot! Ti ljudi nemaju prava da sebe nazivaju zvezdasima! Ko ste vi da terate Robia? Vi cete da kazete koja formacija treba da se forsira? Svi koji pljujete Crvenu Zvezdu bolje vam je da cutite, jel iskreno zabole me za vase misljenje. Po prvi put imamo trenera koji radi planski, a ako vam se ne svidja to onda da vratimo kristica on voli 442 formaciju! Zvezda je takva kakva je ja nju i dalje volim i nikad ne plujem po njoj nit ljudima koji je takodje vole i pokusavaju da joj vrate sjaj! Vi koji zelite da se igrate predsednika uclanite se i sledeci put kad budu bili izbori vi se kandidujte, prestanite da sirite negativne misli medju zvezdasima!!

Reply
miki окт 1, 2011 at 22:58

Stefane da li si se zapitao zasto je zadnjih 15 minuta igrao sa dva zadnja vezna igraca? Da li si se zapitao da li ce ostali navijaci da imaju strpljenja. jer marakanu ne cini nas 5000 budala koji cemo dolaziti i kad zvezda gubi i pobedjuje. Dosta je bre vise ljudima praznih obecanja… Sve ima svoj pocetak i kraj pa tako i ova prica o zvezdi kojoj svi mi trebamo da pomognemo! I pomagali smo i te kako! Zvezda je imal aposlednje tri godine najvise publike u srbiji, a sta smo za uzvrat dobili? Pa da pocnem redom! Petkovica koji nema veze, borhu koji ne moze gol da da ni iz milion pokusaja, lazovic koji trckara i ne sme da udje u duel sa protivnickim igracem, kaludjerovic koji ne moze da dobije ni jedan duel… pitam se da li oni zasluzuju ovakvu publiku? Pitam se da li je hrabar trener koji se brani na svom terenu prio rezultatu 1:0! Sramota bre sta smo doziveli! Ne zna se ko je jasniji, da li igraci koji misle da je utakmica gotova kada das gol, nasa uprava koja ne moze da dovede adekvatne igrace i kojoj u sred sezone odlazi jedan od najboljih igraca. Ma ima puno toga, a ta retorika da nisam veran ako kritikujem ove invalide od igraca i pojedince iz uprave je u najmanju ruke smesna! Ma ima bre svi da ih pljujemo kad ovako igraju a bogami i robija kada pogresi kao veceras!

Reply
covek окт 2, 2011 at 01:09

Pod broj jedan mislim da je Prosinecki ubacio Micka da se malo kali i sazreva, a Kovacevica jer je kao neki kapiten,tj kao treba da bude pojacanje a nista ne zna pa kao ajde da mu da priliku zadnjih 15 minuta + da proba da malo menja taktiku da se igraci prilagodjavaju. E sad sto je pao taj nesrecni gol to je fudbal, desava se. Idemo dalje,sezona je duga, kiksnuce i partizan. Mada i mi treba da popravimo igru pogotovu trcanje u prostoru a ne ovako sporo…

Reply
Stefan окт 2, 2011 at 02:42

Kao prvo, znam ja da je igracki kadar slab tu se slazem 100 % s tobom. Ali brate realno znas i sam da ne mozemo da dovedemo bolje igrace. Nama je jedini spas da se sastavi ekipa od igraca koji imaju profesionalan karakter, jer je 100 puta teze igrati za Zvezdu nego za Inter. Morate da shvatite da je pritisak nad igracima ogroman jer oni moraju da dobiju bas svaki mec! Gde to ima bre??
Pod broj 2. Kazes prazna obecanja. Ja se samo secam da je Robi rekao da ne obecava titule vec da ce POKUSATI unaprediti igru (sto i jeste ako se uporedi sa Kristicem). A uprvava je rekla da ima plan na tri godine da osvoji titulu. Zato svi lepo cutite i bodrite Zvezdu dok je prvenstvo u toku, pa na kraju sezone ako ne osvojimo vidices da ce otici sami.
Trece i ono najbitnije. Svaka nama cast sto smo najbrojniji, tako i treba da bude. Brate ja idem da gledam Zvezdu zato sto hocu, ne sto moram, i to mora da bude bezuslovno.
A sto se Robija tice moze i on da pogresi. Manchester united i ferguson vodili su 2 0 na old traffordu pa su zamalo izgubili i to od Basela, a ti uporedi njegov tim i iskustvo sa nama. Sve je to deo sporta!

Reply
Delija окт 2, 2011 at 03:11

a ti posto mnogo znas fudbala idi konkurisi za trenera ili igraca pa pokazi kako se to radi… tako je i jedan englez bio pametan ko ti, pa konkurisao u milvol cini mi se da bude trener posto je sa istim klubom osvojio ligu sampiona na igrici fudbal menadzer… cini mi se da si i ti slican tip… svi ste pametni kad treba da se pljuje, a kad treba da se pohvali ili nedaj boze pomogne nigde vas nema!!!

Reply
DelijaNis окт 2, 2011 at 03:16

ovaj iznad post je moj i namenjen je mikiju!!! Stefane svaka ti je na mestu!

Reply
miki окт 2, 2011 at 09:00

Slazem se da robi nije nista obecao ali uprava bogami jeste! Ovakav retorika da ne sme da se kaze ono sto se misli odnosno da ne smes da kritikujes nikoga je smesna! To ne vodi nicemu! Zapitaj se jos koliko dugo cemo biti najbrojniji u srbiji, Nije sustina da dolazi samo sever na utakmicu, a i on pitanje koliko dugo moze da odrzi borojnost i da se izbori sa nemanjem rezultata. Jedan ozbiljan klub kakav je zvezda ne sme sebi da dopusta ljude koji su sarlatani, poput adzica i ostalih pojedinaca. Borili smo se da dodju ljudi koji nece ponavljati greske kao u slucaju kastiljo, a desilo se da doticni opet napravi sa tosicem steta ugovor po zvezdu. Da ne nabrajam da nismo nikoga doveli i da nam je tim losiji nego prosle godine. Sve sto mogu da kazem je da ako ove sezone ne osvojimo titulu mozemo samo da se ugasimo! Grobari u rasulu, svadje u upravi i izmedju pojedinih igraca i trenera, tribina im je u rasulu ne zna se ni ko pije ni ko placa, i mi umesto da sve to iskoristimo mi im dajemo vetar u ledja da se konsoliduju! ZALOSNO!

miki окт 1, 2011 at 22:11

Au, stvarno nemam reci! Da li je moguce da covek uvede dva zadnja veza i da se ko p….ke branimo poslednjih 15 minuta! Ajde da bar imamo dobru odbranu pa da ga razumem!
Ovaj poraz ide na dusu Robija! Svaka mu cast za mnogo stvari, ali vidi se da je ne iskusan trener i da gresi. Na zalost ova pobeda moze da nas kosta titule, jer mi bodove ne smemo da gubimo na domacem terenu!

Reply
gile delija окт 1, 2011 at 22:10

BRUKA I SRAMOTA OD IGRE. Igramo sporo, staromodno i nemocno.
Jedan gol je nas maksimum. Bajo ne izlazi sa linije kao i svi nasi golmani
zadnjih 10 godina, odbrana spora i nesigurna a napad bezopasan. Necemo
mi ovakvom igrom i igracima jos dugo videti titule, nazalost. ROBI
UOZBILJI SE NEMAS VISE KREDITA NI TI NI UPRAVA. TUZNA I JADNA ZVEZDA.

Reply
Vanja окт 2, 2011 at 02:34

Samo osoba koja ne poznaje fudbal moze da nadje zamjerku Robiju, da postoji Nobel za sport ja bih ga dao Robiju jer sa ovakvom upravom i ovakvim igracima ostati normalan je pravo cudo. Ali ja vise ne kapiram „sever“ koji iz utakmice u utakmicu sve vise lici na politicki tribinu nego na navijacku, kosovo,kosovo, kosovo majka, kosovo tata,kosovo dusa,kosovo srce,kosovo… ma zabolje me vise kur.c za kosovo, ja dolazim da navijam za Zvezdu a ne za kosovo. I skandiranje „spasi srbiju i ubi se borise,borise“.. Zasto? Kada se zna da su dacic i sps nasi grobari. Ili zasto ne skandiramo spasi Zvezdu i gubi se adzicu ivaneee… Ne znam, ali cini mi se da marakanom duva neki drugi „sever“ .

Reply
Delija окт 2, 2011 at 03:13

Na kojim si ti drogama?

Reply
MILAN KG окт 2, 2011 at 05:13

VANJA svaka ti je na mestu smorili su vise sa kosovom i tadicem zasto ne teraju upravu koriste tribinu da bi pljuvali toleta,tadica… i skandirali o kosovu na zalost kosovo je nase samo u pesmama na severu treba podrzavati zvezdu a ne skandirati politicarima svaka cast delijama za koncert i za pomoc koju salju nasem napacenom narodu na kosovu ali na stadionu se navija a ne iznose se politicki stavovi

Reply
miki окт 2, 2011 at 09:09

Milane, u najmanju ruku sramotan komentar! Kad smo mogli da pljujemo slobu bogami mozemo i sve one koji nas upropascuju! Ostalo nije vredno pomena! Smesno je sto po tebi jedno iskljucuje drugo, to sto prozivamo toleta koji je lopurda i ove izdajnike ne znaci da ne trebamo da kritikujemo nase igrace, robija i upravu sto sam ja i uradio u svojim posotvima, ali to sto si ti ovde rekao je cirkus!

Reply
miki окт 2, 2011 at 09:14

I jos nesto. I tebe i Vanju kako nije sramota da prozivas delije, jedinu svetlu tacku u celoj ovoj situaciji kako u klubu tako i u ovoj zemlji! Ljudi su juce skupili 8000 eura kao pomoc ljudima na KiM! A KiM nije i nece nikada biti izgubljeno dok je ljudi kao sto su delije, a da su svi razmisljali kao vas dvoje srbija vise ne bi ni postojala!

Reply
Vanja окт 2, 2011 at 16:18

Miki vec sam nedje napisao da ja kosovo vise osjecam od 90% patriota jer mi je tamo rodjena majka itd… Ali nemoj da se zanosite da bilo ko moze da spase kosovo a kamo li „sever“ . Zasto se tolika energija trosi na nesto sto je postalo iluzija. Kada se udje na stadion tu je bitna smo Zvezda i stvari u i oko nje, i zasto se ne skandira protiv Adzica? Nisam malo dijete i znam da je on pijun raja bozovica i kompanije ali ipak neko mora da se proziva zbog ocajnih igraca kojima nije mjesto u nasem klubu. E zato, kada vidim igraca koji prima loptu uz 5 dodira i onda je ispuca u aut ocekujem da se proziva sportski direktor i uprava a ne kosovo i boris..

Dalibor окт 1, 2011 at 21:59

Znači mi zaista jesmo ekipa koja se zove „sledeća sezona“. Naravno nije još gotovo gledano rezultatski i vremenski, ali igrom koju prikazujemo ove sezone zaslužujemo sredinu tabele. Ovu tekmu si izgubio Ti batice lično. Zaista mi nije jasno zašto sad kriviš Adia što nije ispucao loptu, zar treba da ispucavamo loptu umesto da napadamo? Dobili smo drugoligaša u zadnjoj sekundi, zatim pobedili kulu sa 1-0 i bili smo srećni ko da smo dobili partizan, a onda danas ovo. Ja zaista ne mogu da verujem da je Zvezda sebi dozvolila da njen(nijedan) centrafor ne postigne gol 7.kola. Da imamo gol razliku iz 7. utakmica 10-3.
Da nam je svakog vikenda derbi. Da svi dosadašnji protivnici fizički jači od nas. Ne znam kako to tebi Robi izgleda, ali meni izgleda neverovatno jadno. Zar treba da ceo stadion izviždi Borhu u svakoj narednoj tekmi da bi Ti shvatio koliko je loš. Spor, uvek ali uvek kontakt više, neprecizan ma očaj. Možda vama ovo nije strašno, ali svi Vi ste danas tu, sutra negde drugde, a mi navijači ostajemo sa gorčinom, bolom zbog vašeg lošeg rada. Nije smak sveta i ne treba seći glave, ali prestani da pričaš i da kopiraš(smaraš) tamo neke, a i tvom velikom imenu to ne treba, već smisli nešto originalno, nađi način da prodrmaš momke jer ako Ti (Robert Prosinečki) to ne možeš da uradiš Ja ne vidim ko može.

Reply
DejanS окт 1, 2011 at 21:57

Boli gol u poslednjim sekundama ali je mozda dosao u pravo vreme. Provukli smo se protiv Javora, u zivotu nisam gledao losije poluvreme nego prvo protiv BSK-a, protiv Metalca u kupu imali smo puno srece… ovako nesto je moralo da se desi. Dajmo podrsku igracima, nemamo bolje, ali zasto u ovakvoj ligi forsirati samo posed lopte. Pa fudbal se igra i bez poseda lopte, mi igraca da istrci kontru nemamo. U skoku smo nikad gori. Centarsut blagi uzas tiha jeza. Sutevi ka golu lose… i cemu onda posed lopte.
Nemojmo da pokusavamo da igramo kao Barselona, Mancester, … daj da igramo kao Zvezda pre 20 godina. Da vratimo nas prepoznatljiv stil igre. A onda nam ni gol u poslednjim sekundama nece tesko pasti.
Pozdrav svima.

Reply
goran окт 1, 2011 at 21:56

e moj robi,nisi ti za ovaj osao….svaka tebi cast kao igracu ali za trenera nisi…..ekipa ti nema nikakvu igru…igraci ti igraju previse sporo,cak sta vise staticno…i ta igra kratkih pasova koju forsiras ostavi za dinamo ili tamo neku ekipu iz hrvatske,kao sto je partizan koji je oduvek igrao takvu jalovu igru kratkih pasova…ili batali takav fudbal ili ako si covek daj ostavku na vreme da ne bi smo izgubili sve sanse za titulu…

Reply
Miki окт 1, 2011 at 21:55

E, moj Robi, znam da boli. Samo sto smo mi bili zreli da ga primimo mnogo ranije i to vise puta. To je glavni problem.

Reply
Aleksandar окт 1, 2011 at 21:52

Robi bolje da ode… Nismo mi njega zasluzili… Takva legenda je zasluzila samo profesionalce oko sebe… Imamo nekolko opcija… Promena igre, Promena kadra ali necu da spominjem imena, jer svako od njih ili se ne bori ili jednostavno nije za zvezdu… Ali jedno je jasno… Ovako ce biti tesko…
Adzic napolje !!!

Reply
DEJAN окт 1, 2011 at 21:48

Dok nam Gasprom ne pljune neki dobar kes, nista…

Reply
STOICKO окт 1, 2011 at 21:46

sta je bre pljuvaci, do 92 minuta svi ste bili srecni, do juce sve je bilo ok, sta se promenilo za 1 minuta?!?!?!?! koliko vas je clan kluba?!?! DOSTA S TIM PLJUVANJEM ( evandro odigra extra svi ga u reprezentacijju guraju, odigra lose nije ni za petoligasa)!!! pljujete upravu a gde je bila ZVEZDA pre ove uprave? samo sto nas nisu ugasili lesinari… obzirom na sve okolnosti ovaj tim je trenutno nasa realnost i umesto sto pljujete po njima MOGLI BI STE DA IM DATE PODRSKU. ko god kaze da smo igrali ocajno laze jer smo imali vise od 4 sanse na utakmici, pogodili precku drzali loptu, dali gol… pala je igracima koncentracija u zavrsnici istripovali da je kraj i primili gol… STA VI HOCETE da ne kiksnemo ni 1 u sezoni, ne razumem, recite mi jedan tim koji je zavrsio sezonu bez poraza i bez neresenog rezultata? Barsa kojoj se svi dive pa gubi bodove od raznih ekipa… AJDE MALO VISE RAZUMEVANJA I MALO VISE STRPLJENJA, JER SAMO TAKO POMAZEMO NASOJ ZVEZDI!!!

Reply
Igor окт 1, 2011 at 21:55

Brate svaka tebi cast na optimizmu i nadanjima, ali cinjenica je da igra ne valja. Da li je dovoljno da napravimo 4 nazovi sanse na utakmici, i da li je dovoljno da damo jedan gol i da mislimo da smo zavrsili posao. Igra se dok sudija ne svira kraj, a ne dok igraci misle da je dovoljno… Ovakvu nonsalantnost u igri bih jedino mogao da razumem da smo vodili za 2 ili 3 razlike.

Reply
STOICKO окт 1, 2011 at 22:05

Brate jesu se ponasali nonsalantno od kad su dali gol, ali mislim da je dovoljno napraviti 2-3 100% sanse i pobediti utakmicu… naravno uz bolju realizaciju… ali nista novo nije slaba realizacija… drugo problem u nasem prvenstvu je i to sto se igraju viktorije a ne fudbal, tako da vise od 5 sansi po mecu je kao u nekoj normalnoj ligi 15… treca stvar je sto retko koja ekipa i napravi vise od 4-5 sanse na utakmici (i kad pobedi 2-0 3-0)… pazi ja ne kazem da je sve idealno, daleko od toga, ali sagledajmo realno sve… mi bismo da za 3 godine vratimo dug od 30 mil evra, dovodimo igrace od po 1mil evra, hocemo da robi od igraca koji su pobedjivali svako drugo kolo za 6 meseci napravi ekipu koja ce da odigra prvenstvo bez kiksa… malo je nerealno to sto mi hocemo…. realnost je ovo sto imamo i jbg, ajd da im damo podrsku, ako ih pljujemo, i uskratimo im podrsku sta smo uradili??? i onako prosecnom timu stavili jos jedan teret na ledja!!! AJMO DELIJE POKAZIMO BRE SVETU KAKO SE VOLI KLUB!!!

Reply
DELIJA окт 1, 2011 at 21:32

ma jok Roberte, sta ti je ……

Reply
PERA BOR окт 1, 2011 at 21:30

Pa ne bi boleo da se niste zadnjih minuta povukli pred gol i branili ga kao da vodite protiv Barselone a ne protiv Radnickog.

Reply
sreten окт 1, 2011 at 21:24

Postoji samo jedno resenje..,ili Robi da ode..,sto ne bi valjalo..,mslim bolje za njega..,ipak je on covek legenda..,majstor fudbala..,ne treba njemu ovo..,samo rusi svoj ugled ili da se lepo pokupe ovi iz uprave..,ma dokle bre vise da gledam ove prosecne igrace..,eee aj razumem evndro nije u formi..,ali on je obican,prosecan igrac..,kazu maestro..eee majko mila..,zbog takvih maestra Zvezda je spala na najnize grane..,onaj borha em spor.,em davi loptu..,on moze samo da ulazi sa klupe i to ponekad..,,petkovic..,sacuvaj boze..,reljic je za njega tata..,ima ih jos..,al ne mogu da nabrajam..,sve u svemu..,nije zbog rez..,vec zbog igre.,bruka.,nekad pomislim dal ovi znaju da trce..,uprava samo vracamo dug..,pa koliko ste vratili gospodo..,reci te..,bolje bi vam bilo da se zaduzite i osvojite titulu..,pa onda da udjete u evropu..,ee tako se vracaju dugovi..,a ovako nikad..,ne moze se prodati igrac i vratiti deo duga..,mora da se dovede zamena,kvalitetan igrac..,uprava napolje..,u tome je spas..pozzz za sve Delije..

Reply
igordelija окт 1, 2011 at 21:20

ja mislim da robi gresi sto hoce da napravi barsu od zvezda sa kojim igracima nemogu pas da sastave da je iole koristan sve nesto okolo okolo pa nazad onaj petkovic nije ni za sopot svaka cast mikicu jedini se bori ostali samo setaju

Reply
Milan окт 1, 2011 at 21:16

Mozda on vredi ali ni on ne vidi neke stvari , napadaci u Zvezdi ne postoje … ekipa igra sporo da sporije ne moze , bekovi ( tuga ) odbrana ne zna se ko vise kiksa a uz sve to koga briga za posed lopte od 80 % kad je to ti meni ja tebi na nasoj polovini ? Svaka kontra protivnika opasnost po gol , a Robi prica li prica … samo dominantno igramo Pa prijatelju moj , ne igramo mi u Italijanskoj ligi nego u Srpskoj i ako igras dominantno onda moras na svom stadionu da pobedjujes sa 3-4 gola razlike jer imas jedan od najboljih timova u ligi a svake godine se lozimo da udjemo u evropu , e pa ne moze … dokle god Zvezda bude dovodila igrace da ih ozivi ( Evandro, Mezenga, Petkovic , Borha , Reljic , Ignjatijevic….) nikad nista necemo uraditi … nije ovo kraj sveta , ostala su jos 23 kola do kraja i jos 2 derbija ali sa ovakvom igrom ne pise nam se dobro , Zvezda mora konkretnije da igra … ovo je samo zadrzavanje lopte , na 1-0 izlaze Dimitrijevic ( kondicija ) i Evandro ( isti problem ) i ulaze 2 zadnja vezna , Kovacevic i Miailovic ? E pa ne sme dominantna Zvezda da brani 1–0 protiv Radnickog na svom terenu !!! Robi , ako ikad procitas ovo , mali Jankovic (Vesovic ) na to desno krilo a mali Darko Lazovic u napad …

Reply
igordelija окт 1, 2011 at 21:09

postujem te robi ali ti navalio ko mutav na ovu taktiku a da nisi ubacio drugog zadnjeg veznog ovo se ne bi desilo mjenjaj na 4-4-2 dokle da gubimo bodove nije ovo spanska i engleska liga

Reply
Vladimir окт 1, 2011 at 21:09

Robi ti si jedini GOSPODIN ČOVEK u Zvezdi….Mene boli najviše to što smo bili svetski prvaci,evropski prvaci…a sada nas svi za*ebavaju…..Ti si klasa od trenera ali džaba kad nemaš dobar tim…….ne forsiraj više sa jednim napadačem nego idi sa dva ili tri……Lazović dosta dobar ali ne odličan….Kadu ovoga puta slabije….Evandro slab……Petković VEEELIKA NULA….Li Adi odličan do zadnjeg minuta kao i Bajković koji je trebao da istrči i uhvati tu loptu jer nemože Kaluđer da čuva onog neznam kako se i zvaše koji je 20 cm viši od njega….TOLIKO a još da dodam i to da kad bi ja bio trener Zvezde na svakom treningu bi imao bič i govorio trči ili malo po dupetu…..

Reply
Nikola окт 1, 2011 at 22:10

slazem se brate da sam ja trener mene bi morali minim da trce po 5 km bez lopte plus dva sata treninga sa loptom evandro i nije tako slab bio tu se ne slazem imao je precku pa je imao dva tri suta dpbra pa je jednom zalomio jednog igraca i zamalo da da go tako da je bio dobar a borha on je covek prica za sebe covek ide 3.5 nasat i vazda kad primi loptu i kad krenemo u kontru 3 na dva i on dobije loptu on vazda zastane pa pokusa da uradi neki dribling ma mrs bre vesovic je i u proslom kolu igrao oko 15-estak minuta a za to vreme odigrao je i pokazao vise nego za svih 75 kolko je igrao u proslu borha sto ga forsira ako decko ne umije jednostavno da igra sto drzi vesovica na klupli ako zasluzuje decko da dobije sansu mezenga je bio prosecan imao dve tri dobre sanse ali moze bolje a onaj petkovic ma mrs bre u kolubaru budalo jedna nisi dosao da igras za zetu nego za zvezdu nije imao pet centarsuteva neverovatno tosic je za njega tata tosic je i driblao i sutirao i centrirao a ovaj je vezara robi brate ne vredjam te igrac si bio za klasu ali i nisi neki trener sobzirom da igramo povuceno protiv radnickog da ne vjerujes a robi nije ubacio malog jankovica jos od ventsplilsa i igrace koje mogu da urade nesto i koji se dokazuju drzi na klupu igra zatvoreno i drzi bolesnike u igru ma mrs bre robi u p..cku materinu idi iz zvezde bio si dobar igrac i sad te svi gledaju kao igraca i govore robi trener robi ono robi ovo ma bjezi bre treniraj zemun a ne dosao u zvezdu kao on napravit barselonu on trenercina ovamo sere kao imamo dominaciju a svaku utakmicu dobijamo maximum 2-0 druze igrati dominantno znaci dati po tri komada na mecu mi dobijemo 0-1 hajduk on izjavi zadovljon sam a oni mrcenizi nemogu istrcat od pocetka do kraja terena i kadu nekako zavalja onaj sut i on izjavi zadovaljan sam ma jedi go.na idi bre iz zvezde !! Pozdrav za delije !

Reply
Nikola окт 1, 2011 at 21:08

Samo Adi i Lazovic vrede!!!

Reply
Zvezdasica окт 1, 2011 at 21:07

bio i ostao legenda naseg voljenog kluba …
ne mislim da je robi kriv za ovaj remi sa radnickim.. pola tima ne zna sta je lopta ( svaka cast lazovicu i adiju)..a dok nam je sportski direktor posebna prica

Reply
josif окт 1, 2011 at 21:07

Ma idi bre cocece vise i ne smaraj!Igras 90 min sa mutavim Cosicem umesto da igra Vilotic i da imamo skok igru,vadis iz igre dvojicu kreativaca Evandra i Cavu a unosis dvojicu zadnjih veznih,Micka i Piksija,pa ti cuvas vodstvo protiv Radnickog,o cemu pricas covece,od tebe je i Aca Kristic imao bolju igru protiv ovakvih amatera.Ma idite svi i Lukic i Adzic i ti Robi,ovo je najnizi nivo Zvezde,goreg od ovoga nemoze,da Radnickom u 93 min ne stvoris ni jednu 100% sansu,katastrofa.Pozz.MKD

Reply
Nemanja окт 1, 2011 at 21:06

„Bio sam zadovoljan prvim poluvremenom. ? dzaba ja pratim fudbal, i trudim se da razumemako jedno veliko ime kao sto je Robi izjavi ovako nesto.

Reply
seven окт 1, 2011 at 21:06

ali zasto cuvamo rezultat na 1-0 ubacuje defanzivne vezne ,i jos onog baksuza od Kovacevica ,cim sam ga video pomislio sam na strazbur ,i opet ipak je vilotic igrac za prekide zaista ne shvatam neke izmene ,nisam strucnjak ,ali u svakom slucaju jos sam u soku..

Reply
gile окт 1, 2011 at 21:06

syo je on bio zadovoljan ja stvarno ne znam…osim one precke nista nismo znali……mnogo sporo igramo,jedinog igraca koji je trcao mi smo prodali i sad nemamo nikog…onaj petkovic je skroz neizanteresovan za fudbal….imam osecaj kao da ga mrzi da igra fudbal….danas bi samo pohvalio li adija i adje lazovica

Reply
lele окт 1, 2011 at 21:05

Pa ti si kriv Robi,pa kako te nije sramota da gledas 90+3 minuta 11 id$ota koji se vuku kao gliste…Tvoje izmene su katastrofalne,i prekini da forsiras taj sistem kad vidis da ne ide…

Reply
lele окт 1, 2011 at 21:09

PS Neka objasni zasto uvodi ono cudo od fubalera sto ce za 99 godina da da gol,covek se krije iza njihovih igraca….

Reply
Nikola окт 1, 2011 at 21:09

Alo majstore,nemas razloga da vredjas robija….covek radi svoj posao odlicno,sad sto je igracki kadar takav,kakav je,za to treba upravu da bude sramota….e ovaj borha,on decko hoda ne pravilno,eeeej ne pravilno hodaaa,kao paja patak,ja ne mogu verujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Dzoni окт 1, 2011 at 21:26

Eeeeej „NEPRAVILNO“ se piše, Srbine!!

Reply
Dzoni окт 1, 2011 at 21:36

Robi.. mnogo više boli naša bedna igra, formacija koji forsiraš sa igračima koji jednostavno to ne mogu da isprate. Lopte ne idu u prostor, nego unazad.. igrači su spori, bezvoljni, branimo 1:0 protiv Radničkog na našem stadionu… Na kraju krajeva.. koliko para, toliko i muzike. Ne možeš ti ništa da očekuješ kad ti tim oslabe za vreme prelaznog roka u kojem se potroši manje od pola miliona evra. Ako neko može da mi kaže koliko je Gasprom dao para Zvezdi i koliki nam je trenutno dug (neka mi okači link gde to piše, ili gde je neko to saopštio), bio bih mu zahvalan. Pošto je Lukić na početku mandata izjavio kako će javnost biti obaveštavana finansijskoj situaciji.

Reply
Nikola окт 1, 2011 at 21:12

I opet ista prica,kako ce sledece sezone da bude sve super,pojacanja,vamo tamo,zamlacuju ove ljude,ne verovatno.I cudimo se sto su istok i zapad prazni? pa koga da gledaju? Na ovakvim utakmicama se gubi titula.

Reply
marko окт 1, 2011 at 21:02

E moj Ti… Mene je bolelo citavih 90+ minuta… Pa ti vidi…

Reply
Nikola окт 1, 2011 at 21:00

E moj Robi…jedini ti vredis u celoj Zvezdi,tebi majstore svaka cast!!!!

Reply
Milan окт 1, 2011 at 21:12

Mozda on vredi ali ni on ne vidi neke stvari , napadaci u Zvezdi ne postoje … ekipa igra sporo da sporije ne moze , bekovi ( tuga ) odbrana ne zna se ko vise kiksa a uz sve to koga briga za posed lopte od 80 % kad je to ti meni ja tebi na nasoj polovini ? Svaka kontra protivnika opasnost po gol , a Robi prica li prica … samo dominantno igramo 🙂 Pa prijatelju moj , ne igramo mi u Italijanskoj ligi nego u Srpskoj i ako igras dominantno onda moras na svom stadionu da pobedjujes sa 3-4 gola razlike jer imas jedan od najboljih timova u ligi a svake godine se lozimo da udjemo u evropu , e pa ne moze … dokle god Zvezda bude dovodila igrace da ih ozivi ( Evandro, Mezenga, Petkovic , Borha , Reljic , Ignjatijevic….) nikad nista necemo uraditi … nije ovo kraj sveta , ostala su jos 23 kola do kraja i jos 2 derbija ali sa ovakvom igrom ne pise nam se dobro , Zvezda mora konkretnije da igra … ovo je samo zadrzavanje lopte , na 1-0 izlaze Dimitrijevic ( kondicija ) i Evandro ( isti problem ) i ulaze 2 zadnja vezna , Kovacevic i Miailovic ? E pa ne sme dominantna Zvezda da brani 1–0 protiv Radnickog na svom terenu !!! Robi , ako ikad procitas ovo , mali Jankovic (Vesovic ) na to desno krilo a mali Darko Lazovic u napad …

Reply
Nikola окт 1, 2011 at 21:20

Brate,mi u timu imamo ne kolicinu igraca koij ne mogu da igraju srpsku ligu,evo veruj mi sta ti kazem! Ovo je ne verovatno,Borha? gde je on igrao,odakle su njega doveli? ej ljudi,pa da borha,cava,evandro,kaludjer,mezenga imaju kvalitet ne bi dosli u Zvezdu,koja ne igra u evropi 5 godina,da se ne lazemo,kao price da je borha placen 300 000 evandro 800 000,cava isto 400-500 000,to su price za malu decu….jedine pare za koga su stvarno dali,to je vinicius paseko,ali eto on se povredi….pazi Adzic vraca Petkovica,auu majko mojaaa….mogao bih da pisem ovako ceo dan,ali to nista ne menja!! poz

Reply
Теша_Делија!!! окт 1, 2011 at 21:31

Alo ljudi sta pricate, evandro je klasa za nas, ne lupajte gluposti. Ni Robi nije mogao da se nacudi da smo njega doveli u tim jer je bio jedan od igraca sa najvecim potencijalom na svetu, ali su ga povrede sputale da postane igrac svetske klase, ali za ovu nasu ligu je Messi!

Reply

Leave a Comment