Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Срнић: Чека нас Лудогорец, надам се пролазу

За разлику од сусрета на Малти, када је био стартер, Славољуб Србић је у реваншу против Валете на терен ушао у 65. минуту заменивши Пабла Моучеа.

– Било је тешко. Види се да нисмо још довољно уиграни. Допустили смо превише шанси екипи Валете. Не сме то да нам се понавља. Сигурно ћемо радити током недеље да се спремимо за Лудогорец. Поправљаћемо ово што смо лоше радили.

На крају две победе против Малтежана, али извојеване уз велики велики отпор противника који се и у Београду показао као тврд орах.

– Они су свесно дошли овде, на неки начин су нас чекали. Имали смо много грешака у додавањима. Они су то користили, буквално сваку лопту коју су испуцали из задње линије, била је шанса за њих. То је оно што не сме да се дешава. Имају брзе играче, тако да су нам правили проблеме.

Срнић је оптимиста по питању наредне препреке на међународној сцени.

– Чека нас Лудогорец, једна тешка утакмица. Знамо да они доста улажу у бугарски фудбал и њихову екипу. Видели сте и сами колико плаћају играче, кога су све довели. Неће нам бити нимало лако, али, наравно, ја се надам пролазу у четврто коло и да на тај начин засигурно уђемо у Лигу Европе.

Следи почетак Супер лиге Србије, где црвено-бели бране титиулу, а први ривал су Крушевљани.

– У петак већ почиње Лига, Напредак, повратници у Лигу. Идемо на победу, да наставимо серију после ове две победе у квалификацијама – закључио је Славољуб Срнић.

Повезане вести

Leave a Comment