Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Милер на леду у Макабију, помиње се и отказ

Сага око повреде Квинсија Милера добила је нову димензију када се један од најбољих кошаркаша Евролиге вратио из Америке у Израел.

После Милерове повреде првобитна прогноза је била да га очекује дуга пауза, затим је његов менаџер Мишко Ражнатовић после прегледа у САД изјавио да неће паузирати дуже од пет недеља, а након прегледа у Израелу које је обавио лекар Макабија, Гај Мораг, утврђено је да је повреда озбиљна и да Квинсија очекује дуга пауза, према неким проценама између шест и девет месеци.

Због свега тога у клубу из Тел Авива влада велико незадовољство, јер је за долазак Милера издвојен велики новац и он је најављен као један од носилаца игре новог тима. Израелски портал “Sports walla“ иде толико далеко да помиње чак и прекид сарадње са Милером:

“Очекује се да Милер прође и детаљне тестове, укључујући и магнетну резонанцу, а после тога ће бити дефинитивно јасно колико ће одсуствовати. У Макабију су изузетно љути због његовог понашања и начина на који се повредио, па већ разматрају нове опције за његову позицију, а веома је могуће да Милер добије и отказ“

Уколико се и дефинитивно обистине слутње клупског доктора Макабија, Милер сигурно неће играти на евролигашким мечевима са Црвеном звездом који су на програму у децембру и јануару.

Повезане вести

3 comments

Grga јул 20, 2016 at 23:43

Upravo, reaguj!

Reply
dusan јул 20, 2016 at 12:57

vracaj ga nazad odmah

Reply
STORY јул 20, 2016 at 11:52

NEMA BOLJE VESTI OD TE DA CE DA MU DAJU OTKAZ,POSTO KVINSI IMA SVOJU KUCU I OODMAH MOZE DA SE VRATI NAZAD U ZVEZDU. AKO JE ISTINA DA JE DOBIO OTKAZ ,MOLIM ZVEZDASE DA MU ODMAH PONUDE DVOGODISNJI UGOVOR. PRVA GODINA ZA MANJU KINTU,NORMALNO,A KAD SE VRATI ,POSTO JE DECKO INACE U SISTEMU ,PRODAMO GA VEC NA LETO I JOS UZMEMO I OBESTECENJE,DAKLE VRATIMO I KINTU I ZARADIMO, A I ZA NJEGA JE FAKAT DOBRO DA DODJE I OPET ZAIGRA EVROLIGU!!!. IMA KO CE OVDE DA GA LECI I DA MU POMGNE . SIGURAN SAM DA ZVEZDA VOLI KVINSIJA MILERA A I DA IMA DOVOLJNO DOBAR POSLOVNI POGLED NA SVET. NE ZNAM DA LI COVKE STIZE OD OBAVEZA DA GLEDA OVE PORTALE ,ALI AKO NEKO MOZE NEKA MU NA OVO SKRENE PAZNJU,JER OVO JE REALNA PRICA. UZ DOBAR TRETMAN NEKA SE VRATI I U MARTU SL. GOBINE PA JE DOVOLJNO ZA VELIKA DELA!!!

Reply

Leave a Comment