Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда не жели Жоа, други странац у игри

Многи медији пренели су данас информацију да наш клуб жели да доведе Бразилца Жоа, некадашњег нападача ЦСКА, Евертона, Манчестер Ситија..

Ипак, од те приче нема апсолутно ништа обзиром да су на Маракани свесни потраживања „кариоке“ који већ годинама игра за вишемилионске уговоре на истоку.

Како сазнајемо, на „мети“ је играч можда и подједнако добре репутације који није у првом плану у свом клубу и из тог разлога би могао да се пресели у Љутице Богдана. Ипак, многе коцкице морале би да се поклопе, јер такве играче жели у својим редовима велики број екипа.

Подсетимо, до трансфера Риналдија није дошло, али једно је сигурно, спортски сектор ради вредно како би појачао напад тима пред одлучујуће мечеве и неће стати док се квалитетан нападач не доведе на Маракану!

Повезане вести

17 comments

DelijeTivat јул 19, 2016 at 08:00

Vidjecete koja je razlika kada igra tandem Fibel,Rendulic u odnosu na LukovicA,Samo da ih posluzi zdravlje i odbrana je jaka kao stjena sa njima dvojicom,visoki i snazni,zbog brzine na bekovima upariti Ristica ili Srnica sa Ibanjezom,zadnji vezni su ok ..Sredina Kanga,Mouche,Katai i Napad Vieira i Ruiz..

Reply
MILAN KG јул 19, 2016 at 01:45

Admnie jel ce doci taj spic iili ne?

Reply
Драган јул 19, 2016 at 07:56

Ко то зна, шансе нису неке јер је екстра играч…

Reply
MILAN KG јул 19, 2016 at 12:08

Hvatla na odgovoru.

Reply
MILAN KG јул 19, 2016 at 12:09

Hvala na odgovoru

Reply
MILAN KG јул 19, 2016 at 12:10

Poludeo mi telefon izvinjavam se zbog slovnih gresaka

Nenad јул 19, 2016 at 00:30

Definitivno treba nam i štoper i top napadač, pogotovu u utakmicama sa Ludogoretsom, kada i najmanju šansu koja nam se ukaže treba pretvoriti u gol.O odbrani i da ne pričam koliko je trenutna porozna.Pošto retko koji novi štoper može da se uklopi za par dana, bolje onda umesto na nulu, igrati na gol više sa novim top napadačem.

Reply
Miroslav јул 19, 2016 at 00:27

Jako neozbiljno, pre svega imajuci u vidu zadnju liniju???
Cvele presedeo celu proslu sezonu na klupi, sada odjenom postaje ne zamenjljiv, ali kako ga drugacije prodati ako ne igra??? Igraca takvog kalibra tesko da ce neko hteti i za dzabe!

Reply
Grga јул 19, 2016 at 01:04

Negde pročitah da je Petko popio neku disciplinsku, pa zato sedi na klupi. Ali verujem da se Grof neće kockati sa Cvetkom protiv Bugaraša, možda Petka aktivira najkasnije protiv Napretka, u petak.

Reply
Aleksandar јул 18, 2016 at 22:12

Bolje stopera dovedite,jako je neozbiljno je cekati tog Mitrovica toliko, Desni bek i stoper nam trebaju koliko odmah. Ja ne znam sta su zapeli za Mitrovica kao da ne postoji neko drugi. Dovodimo napadaca,a odbrana nista. Bolje dovesti stranca na stopera a u napadu moze i taj Djurdjevic da igra kad ode Hugo,pored ovakvog veznog reda bi napadaca mogao i ja da igram.

Reply
Estrella Roja јул 18, 2016 at 22:51

Misteriozan mi je broj minuseva na jedan komentar koji potpuno ispravno procenjuje šta je boljka ovog tima, i kao posledica toga na kojim mestima su prioritetna pojačanja.
Mene podseća situacija oko napadača sa štoperom prošle zime. Odbijaju nas ili mi odbijamo kvalitetne igrače, da bi na kraju dobili „kapitalca“ u vidu Edsona. Ekvivalent u napadu bi mogao da bude neki polovnjak koga niko neće, a mi to pretstavimo kao „nuklearku“ koja će odjeknuti u svim tabloidima. 🙂

Reply
Estrella Roja јул 18, 2016 at 22:54

predstavimo..izvinjavam se zbog omaške.

Reply
Drobnjak iz auta!!! јул 19, 2016 at 01:55

Tako je, tako je… jednacenje suglasnika po zvucnosti 🙂

Reply
Aleksandar јул 18, 2016 at 23:21

Hahah pa ljudi hoce napadaca pa im krivo sto sam napisao za stranog stopera. Nama napad ne skripi, bolje da sve pare ulozimo u odbranu,a napad moze i neki domaci igrac, posto ne znam koji domaci stoper bi stabilizovao nasu odbranu a da mozemo i finansijski da ga priustimo. Nama sto vise skripi odbrana mi to vise nabacujemo napadace 😀

Reply
LA[K]I јул 19, 2016 at 10:55

Problem kod Mitrovica je to sto mu Mersin ne da raskid ugovora, inace bi davno bio kod nas. I ja se pitam zasto se tako forsira napada, kada realno sa njim nemamo nikakav problem. Vezni red nam je najjaci od ’91 sigurno, pa pored takvih igraca Sikimic treba samo loptu da ubaci u mrezu. Ako izuzmemo Fibela odbrana je prosli mec bila ocajna. Cak je i Ibanjez podbacio. Videcemo veceras kako ce se Rendula uklopiti sa Fibelom.

Reply
Nexon јул 18, 2016 at 22:12

Miroslav Klose !

Reply
Grga јул 18, 2016 at 23:27

Ma važi! Ja vas sve častim pivom ako on dođe. 🙂

Reply

Leave a Comment