Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Луковић: Навијачи, треба нам ваша подршка

Капитен нашег тима, Александар Луковић је у првој утакмици против Ла Валете показао колико његово искуство значи екипи. Бодрио је саиграче и подигао им самопоуздање, после примљеног гола, довољно за преокрет на Малти. У реваншу, каже, не сумња у победу.

Иако имамо предност још увек ништа није готово. Видели смо да екипа Ла Валете има солидан тим и да су нас у првом делу утакмице намучили. Ипак, нама је најбитније да смо обезбедили предност пред реванш. Сигуран сам да  ћемо из утакмице у утакмицу пружати све бољу игру. Ово је тек почетак, екипа је у стварању, имамо одлична појачања и верујем да ће све доћи на своје место. Према себи сам увек критичан па сам можда и превише критиковао игру која нам је донела победу и била све боља како је меч одмицао. Понело ме је и то што овде нема шансе за поправни, како се покажете у 180 минута је једино пресудно. Улог је велики – каже Луковић.

Каптен верује у подршку навијача.

Пред реванш је најбитније да уђемо максимално концентрисано у утакмицу. Већ знамо ривала и колико они могу. У уторак очекујем одличан фудбал и пун стадион. Сада нам је најпотребније да навијачи верују у нас, а ми ћемо им пружити још бољу игру и победу. Темпо је јак на самом почетку сезоне. Домаће првенство почиње 23. јула, а надам се да ћемо већ 26. одмерити снаге са неким од противника у трећем колу и баш зато ће нам подршка са трибина много значити – рекао је Александар Луковић.

У петак у подне одржава се жреб за треће коло квалификација за Лигу шампиона.

Пред жреб се надам ником и сваком. Немам посебну жељу кога бих волео да избегнемо или добијемо јер су све то екипе са којима можемо да играмо, приближног су квалитета. Неке познајем више, неке мање, али чињеница да су то све прваци својих земаља довољно говори. Можда једино не бих волео да за противника добијемо Олимпијакос, више због пријатељских односа између навијача и клубова, али, наравно, и због самог квалитета екипе.

Навијачи ће бити кључни играч на првој европској утакмици ове сезоне на домаћем терен. Сезонске карте важиће за реванш меч против Малтежана.

Радује ме то што продаја карата иде одлично. И навијачи су се, као и ми, ужелели оваквих утакмица. Велика нам је предност што играмо на Маракани, пред својим навијачима. Претпостављам да играчи Ла Валете нису никад, или су ретко имали прилику да играју у амбијенту какав је на нашем стадиону. То је већ њихов проблем, нама је само додатни мотив. Када истрчиш на пуну Маракану имаш јаку мотивацију и жељу да направиш добар резултат и да људи оду задовољни са стадиона. Волео бих да већ сада дође што више навијача. Да не чекају сви треће коло или неке касније утакмице. Већ сада нам је потребна подршка, да сви будемо као један и да пробамо да направимо нешто у Европи – закључио је Звездин капитен.

Повезане вести

3 comments

Nole delija јул 15, 2016 at 14:45

Lukovicu ako stvarno volis Zvezdu povuci se sam.Pravis ofsajd na protivnickoj polovini.Izgubio si se covece.Ne dao ti bog da nam useres nesto Bogotac te nece spasti.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 15, 2016 at 10:20

za podrsku se slazemm da trazis..ali mi trazimo da ides na sever..brate nisi vise ni za rekreativni fudbal..shvati to molim te i spasi zvezdu ako je bar malo volis

Reply
pera јул 15, 2016 at 07:17

Lune, lepo zboriš ali mi od tebe nismo videli ništa. Kiks do kiksa i prosto se ne možeš prepoznati na terenu. Istinu uvek treba reći. I još nešto nijedan igrač u timu ne može imati tapiju na mesto pa ni kapiten tima.

Reply

Leave a Comment