Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРепрезентацијаРукомет

Шотић и Павловић на студентском ЕП

Црвена звезда има два своја представника и у студентској репрезентацији Србије која ће од 13. до 18. јула учествовати на Европском Универзитетском првенству у Загребу и Ријеци.

Младен Шотић и Александар Павловић део су националног тима Србије који на шампионат Старог континента стиже у јаком саставу, сачињеном претежно од играча из домаћег шампионата. Поред Србије на такмичењу учествују Румунија, Кипар, Француска, Литванија, Немачка, Швајцарска, Турска, Литванија и три домаће селекције, а парелелно ће се одвијати и такмичење у женској конкуренцији, где ће Србија такође учествовати.

1ms

Селектор Саша Марковић најавио је јуриш на медаље у обе конкуренције. Одлучио је да на Европско Универзитетско првенство поведе следеће рукометаше: Младен Шотић, Александар Павловић, Александар Томић, Предраг Павловић, Немања Живковић, Павле Павловић, Милан Павловић, Андрија Мађар, Душан Андрејевић, Стефан Ћирић, Сава Ташковић, Милош Лојаничић, Ђорђе Ђекић и Немања Миленковић.

Европско Универзитетско првенство се одржава од 11. до 19. јула, али наше представнике утакмице очекују у периоду од 13. до 18. јула, тако да су данас допутовали у суседство. За четири године домаћин ове манифестације биће управо Србија.

Повезане вести

Leave a Comment