Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојкаРепрезентација

Црвена звезда поносна на своје репрезентативце

Као и сваког лета када се спусти завеса на домаћа клупска такмичења, крећу бројна такмичења националних селекција.

Одбојкашки клуб Црвена звезда с поносом истиче да ће овог лета за репрезентације Србије у свим категоријама наступати 13 одбојкашица и одбојкаша нашег клуба.

Мушка сениорска репрезентација Србије са великим успехом игра у I дивизији Светске лиге. Наши репрезентативци су изборили пласман на финални турнир у Кракову, а у саставу Србије игра и блокер црвено-белих Александар Околић.

Женска репрезентација Србије за одбојкашице до 23 године ће играти на Европском квалификационом турниру, у Врњачкој бањи (27-31. јула), за Светско првенство. Црвено-беле ће на том такмичењу представљати Бојана Миленковић, Вања Букилић, Милица Тасић и Анастасија Секулић.

У квалификацијама за Европско првенство за јуниорке које се одржавају од 7. до 9. јула у Врњачкој бањи играће Ана Јакшић, Вања Букилић, Ања Ашоња, Тијана Милојевић, Тамара Радмиловић, Анастасија Секулић и Милица Тасић.

Црвена звезда ће имати и два представника у мушкој кадетској репрезентацији Србије на Балканском првенству, које се од 6. до 10. јула одржава у Добричу у Бугарској. Наши кадетски репрезентативци су Никола Мељанац и Филип Трифуновић.

На Балканском првенству за пионирке, које ће се одржати од 13. до 17. јула у Казанлуку, у Бугарској, у саставу репрезентације Србије наступаће наше одбојкашице Андреа Тишма и Наталија Чолаковић.

Повезане вести

Leave a Comment