Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Спремне награде за победнике Тикет лиге

КК Црвена звезда Телеком другу годину заредом успешно је спровео такмичење навијача у „Тикет лиги“, и за првопласиране спремио вредне поклоне!

КК Црвена звезда Телеком је током још једне изузетно успешне сезоне у којој су освојена два трофеја и изборен историјски успех међу осам најбољих тимова Евролиге, спровео занимљиво такмичење власника сезонских улазница, у којој су се бодовали доласци на утакмице црвено-белих.

Сваки власник сезонске улазнице својим доласком на утакмице Евролиге, АБА лиге и Суперлиге, сакупљао је одређени број бодова (1, 2 или 3) у зависности од атрактивности противника, а КК Црвена звезда Телеком је на крају сезоне сумирањем резултата, које можете видети ОВДЕ, одлучио да награди првих 100 тј. 106, такмичара са највећим бројем бодова.

КК Црвена звезда Телеком и „FAN STORE“ клуба су заједно са својим спонзорима: ТЕЛЕКОМ СРБИЈА и ИДЕА, припремила поклоне који ће бити подељени у среду у 12 сати, у просторијама клуба на Малом Калемегдану (обавезно понети сезонску карту на увид).

Клуб још једном позива своје верне ЗВЕЗДАШЕ, да дођу на Калиш и уз дружење у просторијама клуба, преузму своје поклоне. Сви они који не буду у могућности да дођу, своје поклоне ће моћи да преузму у наредним данима уз обавезно доношење на увид сезонске улазнице.

Повезане вести

Leave a Comment