Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Одлични услови у Термама Чатеж

Наш клуб се и ове сезоне припрема за нову сезону у Термама Чатеж. Сви у клубу су презадовољни условима у овим реномираним термама, одакле је почео пут ка пласману у Лигу шампиона.

– Само могу да захвалим власницима Терми Чатеж који су нам обезбедили изванредне услове. Овде имамо добар спа центар, терен је близу хотела. Надам се да ћемо искористити моћ тих термалних извора, направити изненађење и пласирати се у Лигу шампиона – рекао је Миодраг Божовић у Термама Чатеж.
Прошле године је баш екипа Црвене звезде премијерно отворила фудбалски терен надомак хотела, на којем и сада свакодневно тренира.
Ове године Терме Чатеж су спремиле новост. Српски првак има и додатну могућност, коришћења додатног, новог терена за „суве“ тренинге.
– Свакако ћемо се потрудити и дати екипи сву потребну енергију, пренети моћ здравих термалних вода, да и овај пут после одласка из Терма Чатеж одиграју бриљантне утакмице и поведу клуб у Европу, где и заслужују – да буду рекла је Аленка Мокрович Погачар, саветница управе за маркетинг.
За одигравање утакмица са неким другим клубом уз случају заузетих чатешких терена, Терме Чатеж сарађују и са Заводом за спорт Брежице, али и са фудбалским клубом Кршко који уступа и своје терене.
Ове године  сарадња са клубом Црвена звезда је и надограђена, као што су Терме Чатеж најавиле и у фебруару месецу, на пресс конференцији у Београду.
У Терме Чатеж од 16. до 23. јула долазе млади таленти, па ће се под патронатом београдског клуба одржати премијерни Јуниорски камп Црвене звезде на овим просторима.

Повезане вести

Leave a Comment