Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Промена ривала на припремама у Словенији

Дошло је до промене Звездиних противника на контролним утакмицама у Словенији за 5. јул.

Уместо словеначког Радомља и украјинског Волина ривали ће бити Кршко у Термама Чатеж и Пандури из Румуније у Кршком. Оба меча на програму су 5. јула од 18 часова и то ће бити добра прилика да црвено-бели добију увид у тренутне могућности свих 35 фудбалера, колико ће их бити на припремама након што се екипи прикључи Гелор Канга.

Шампион Србије ће ипак одиграти меч против Радомља, али 8. јула од 18 часова у Термама Чатеж. Биће то последња провера пред почетак квалификација за Лигу шампиона, јер се екипа 9. јула враћа у Београд, а три дана касније гостује против бољег из двомеча Валета – Б 36 Торшавн. Реванш првог кола квалификација између Фарана и Малтежана на програму је такође 5. јула у вечерњем термину.

Повезане вести

3 comments

oknarb јул 2, 2016 at 12:49

колико шансе има да нас појача вучинић мирко?никако не продавати хуга и катаиа бар до децембра.ако их продате покварићете утисак прелазног рока и у случају да се неко не дај БОЖЕ повриједи ослабњени будемо

Reply
Danijel1984 јул 2, 2016 at 14:04

Koliko ja znam, oni imaju samo jos godinu dana ugovor, ako ih ne prodamo sad onda ne moze da uzmemo neke pare za njih na zimu. Ako im se produze ugovori onda i da ostanu inace nema smisla po meni.

Reply
kastiljo јул 2, 2016 at 14:16

Za Uga pise da ima ugovor do 2018. http://www.transfermarkt.com/hugo-vieira/profil/spieler/124286 … Sad nzm dal je to neka kombinacija 2+1 il sta.

Reply

Leave a Comment