Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Аранитовићев повратак иде у добром смеру

Кошаркаш Црвене звезде Телеком, Александар Аранитовић, успешно се враћа после операције колена коју је имао у марту месецу и према прогнозама доктора очекује се да буде спреман да пружи свој максимум до почетка нове сезоне.

Аранитовић, који је покидао предње укрштене лигаменте колена, оперисан је на клиници у Аугзбургу код једног од најпознатијих светских лекара за ову врсту повреда, Др. Улриха Бенича.

Према проценама доктора, Александрова рехабилитација тече добрим током и до почетка сезоне би требало да буде на располагању тренеру Дејану Радоњићу.

Александар Аранитовић је црвено-бели још од кадетских дана, и сматра се једним од најбољих бекова у Европи у свом узрасту. Освајач је јуниорске Евролиге са Црвеном звездом у Милану, а у марту прошле године имао је деби за први тим Црвене звезде.

Александар Аранитовић је 25. јануара потписао четворогодишњи уговор са својим матичним клубом КК Црвена звезда Телеком и члан је изузетно перспективне Звездине генерације момака рођених 1998. године у којој се још налазе и Бориша Симанић и Алекса Раданов који су такође потписали уговор са Црвеном звездом.

Повезане вести

Leave a Comment