Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Саопштење Делија поводом отказивања концерта

Саопштење Делија поводом отказивања хуманитарног концерта, који је требао да се одржи данас након сусрета са Радничким, преносимо у целости.

Обраћамо се јавности због потребе да изразимо свој став поводом забране одржавања хуманитарног концерта на стадиону Црвене Звезде који је требало да се одржи након првенствене утакмице са Радничким 1923. Утакмица није одложена нити је забрањено присуство публике на стадиону, па се намеће логично питање – зашто је забрањено да иста та публика остане и на „трећем полувремену“ које је требало да покаже најлепшу, хуману страну навијача? Нас не занимају никакве параде, парадери и други измишљени проблеми, интересује нас прави и највећи проблем који тренутно имамо, а то је наш народ на Косову и Метохији који је у сваком погледу угрожен на својим вековним огњиштима!

Очекивали смо најмање десет хиљада људи на стадиону, односно приход од пет милиона динара! Поред народне кухиње и њених две хиљаде корисника, поред више угрожених домаћинстава без елементарних хигијенских услова за живот, планирали смо да помогнемо и изградњу зида око манастира Девич који је најугроженији од свих манастира и на непрестаној мети терориста, а који у децембру остаје без заштите војника КФОРа на милост и немилост онима који су га запалили 2004. године. У чијем је интересу ускраћивање ове помоћи? Ко ће да надокнади ову штету? Позивамо све наше навијаче да преплаве Маракану данас и да бодре свој клуб у новој победи, и да поред тога издвоје колико год могу новца да скупимо што већу суму која ће макар делимично надокнадити ову штету која је настала нечијим немаром и не размишљањем о последицама такве одлуке, и поред новчаних прилога, песмом и кореографијом подржимо Србе на Косову и Метохији. А на концерту који ћемо одржати на првој наредној утакмици нашег клуба на Маракани, да се појавимо у највећем могућем броју и тако на најконструктивнији начин изразимо свој револт према свима који опструирају добра дела у Србији, и да покажемо још једном своју љубав и приврженост најсветијем и најугроженијем делу наше земље!

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

Повезане вести

1 comment

Cvija окт 1, 2011 at 16:35

Teniser Zvezde dobio doživotnu zabranu od ATP zbog nameštanja, neki David Savić. Igrao je na Serbia openu, ali nikada ništa nije uradio

http://www.mozzartsport.com/vesti/6861/srpskom-teniseru-dozivotna-suspenzija-/

Reply

Leave a Comment