Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Почео камп КК Црвена звезда

Почео камп КК Црвена звезда

КК Црвена звезда Телеком пету годину заредом организује изузетно квалитетан летњи камп на коме ће ове године учествовати око 450 полазника, а камп ће се реализовати у Врњачкој Бањи и на Златибору.

Прва недеља у Врњачкој Бањи почела је данас и трајаће до 26. јуна, када ће се камп преселити на тронедељни циклус на Златибору. Осим дечака и девојчица који су већ полазници школа кошарке КК Црвена звезда, ове године гости нашег кампа биће и бројни страни мали кошаркаши: преко 100 деце из Русије, али гости из целог региона, БиХ, Хрватске, Црне Горе, Словеније, Аустралије, Канаде, Италије, Аустрије…

И ове године, свим полазницима биће обезбеђени смештај, храна, комплетна опрема за тренинг, рад са тренерима КК Црвена звезда Телеком, неопходна лекарска нега, и дружење са садашњим и бившим играчима црвено-белих.

Кампови поред кошаркашког дела развијају и социјални фактор који деци омогућава дружење и забаву са тренерима и садашњим члановима црвено-белог тима који су такође пролазили кроз дечије кампове:

Желим свим полазницима да буду здрави и да заволе кошарку. Похађање кампова је један од начина да се ова игра заволи кроз дружење. Мислим да Црвена звезда ради сјајан посао њиховом организацијом и драго ми је да имамо што већи број девојчица и дечака. Надам се да ће неко од њих једног дана и обући дрес Црвене звезде.“ – изјавио је Марко Гудурић, а надовезао се и Немања Дангубић:

И дан данас препричавам ситуације са кампова и добро их памтим. Драго ми је да и Црвена звезда има свој камп и што тако утиче на младе да се баве спортом. Дружење и то искуство користиће им и за кошарку и за даље одрастање. Нека се лепо проведу и нека запамте те дане.“

КК Црвена звезда Телеком на још један начин подиже организациони ниво и стандарде клуба улагајући у омладински погон који ће једног дана обезбедити будуће репрезентативце и чланове првог тима црвено-белих.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

Leave a Comment