Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Конференција пред почетак продаје сезонских карата

конференција

Конференција за медије одржана у просторијама клуба на Малом Калемегдану на којој је главна тема била почетак продаје сезонских улазница КК Црвена звезда за наредну сезону.

Конференција је започела обраћањем присутнима директорке Специјалне Олимпијаде Србије, Милане Јеремић која је похвалила трећогодишњу сарадњу са КК Црвена звезда и додала да је Звезда овогодишњом донацијом од 100 дин по свакој продатој сезонској улазници показала како је право размишљање Клуба када је развој спорта у питању:

Трећу годину узастопно Црвена звезда и Специјална Олимпијада су стратешки партнери. Специјална Олимпијада је задовољна наставком сарадње, а Црвена звезда је ове године донацијом од 100 динара за сваку купљену сезонску улазницу показала како Звезда размишља што се тиче развоја спорта у Србији и какву подршку имамо. Захвалила бих се Небојши Човићу и Црвеној звезди што препознају већ трећу годину заредом рад и значај Специјалне Олимпијаде.“

Након излагања Милане конференција је настављена, а потом је реч добио директор Евентима господин Павле Леверда, који је констатовао да је сарадња из године у годину све успешнија и подсетио још једном све на којим местима и када могу узети сезонске улазнице за наредну сезону:

Већ пета година како Евентим и Црвена звезда сарађују и сваке године је сарадња све успешнија. Почели смо са малим бројем сезонских карата, од 300 у првој сезони до 4000 прошле сезоне. Очигледно да постоји неки тренд да се карте купују у предсезони да би навијачи осигурали своје место за спектакле који се очекују током Звездиних утакмица, а посебно ће то бити наредне сезоне. Имамо преко 200 продајних места у Србији и преко 5000 у региону. Карте које се купују код нас могу се узети на великој територији. Ове године, претпродаја почиње сутра, првих недељу дан је резервисана за власнике старих сезонских улазница и доношењем прошлогодишње карте узму исто место. После недељу дана је отворена за све, на Калемегдану у просторијама Клуба, у ТЦ Ушће и преко интернета. Током претпродаје цене су снижене, а власници сезонских ће имати и додатно снижење.“

На крају је пред свим присутнима говорио и председник клуба, господин Небојша Човић који се дотакао бројних тема, а сигурно једна од битнијих јесте и главна тема зашто је и одржана конференција – почетак продаје сезонских улазница који представљају велики утицај на буџет Клуба, као један од значајнијих извора прихода:

Хвала што сте нашли времена да дођете, иако је недеља, ово је битна конференција за нас. Захваљујем се Милани и комплетном програму који заједнички радимо и тиме показујемо друштвену одговорност. Такође и Евентиму и Павлу који су значај партнер Звезде. Многи нису веровали кад смо кренули. Чим се завршила Супер лига кренули смо са припремама за нову сезону. Данас је покренут камп Црвене звезде са 450 дечака у две смене тако да крећемо са новом сезоном. Уназад смо имали три фазе продаје сезонских карата: претпродаја са попустом и преко 20 посто за неке категорије. Друга фаза су сезонске продаје и имали смо трећу фазу полусезонске али мислим да ове године тога неће бити јер имамо другачију организацију такмичења због лига система.

Успех у томе се мери што је наш приход у сезони коју смо заврсили 1 700,000 евра од куповине сезонских улазница. Наше пројекције за нову сезону 2.500,000 евра у наредној сезони. Завршили смо врло успешну сезону иако је била јако специфична. Ви знате кроз шта смо све прошли. У претпродаји за трибине А, Б, Ц, Д коштаће 15.000 динара а пуна цена у сезонској продаји 20.000 динара, партери Б и 4 коштаће 25.000 динара док ће у сезонској коштати 30.000 динара, плава ложа 35.000 динара а у сезонској 40.000 динара, бела ложа коштаће 33.000 динара а у сезонској 40.000 динара, цена за ложу 45.000 динара а у сезонској продаји 50.000 динара, док ће court seat места уз терен коштати 125.000 динара а у сезонској продаји 150.000 динара. 900 динара попуст важи за доносиоца сезонске улазнице из претходне сезоне. 5.990 сезонских карата планирамо да пустимо јер није извесно колико ћемо играти утакмица у Пиониру, колико у Арени. Наше опредељење је ка Арени, али ако је Арена заузета онда морамо да нађемо заједнички приступ.

Оно о чему још размишљамо али не знам да ли ћемо их применити, а то је везано за потврду доласка носиоца сезонске карте да ако не дође на утакмицу да му дамо дискаунт 3 до 5 посто који ће га ослободити у наредној сезони код куповине карата. Друга је динамичко одређивање цена у односу на понуду и потражњу дневних улазница. И треће је секундарни маркетинг а то је посебна агенција продаје карата уз повећање цена што се свуда примењује како би се елиминисали тапкароши. Очекујем да ћемо сутра кренути са добром продајом. Буџет клуба који има потпуну контролу урађен у складу са финансијским фер плејом контролисан од стране Евролиге. Уз још једну захвалност Милани и Павлу на заједничком напору и сарадњи.“

Претпродаја ограниченог контигента годишњих улазница КК Црвена звезда Телеком за сезону 2016/2017 почиње сутра, 20.јуна 2016.године, у 12 часова и трајаће до 9.јула 2016. године у просторијама клуба на Малом Калемегдану у Београду. Радно време благајне на Малом Калемегдану је радним данима од 09 до 18 часова, и суботом од 09 до 15 часова. У ТЦ Ушће у Евентим-у, продаваће се само ненумерисане сезонске карте за трибине и партере, сваког дана од 10-22h.

Повезане вести

Leave a Comment