Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Милеров живот у Београду оком камере

Квинси Милер је оставио дубок траг у Звезди, где је направио велики узлет у својој каријери и постао један од најбољих кошаркаша у Европи, а део његовог живота у престоници Србије забележен је и у кратком филму ауторке из Америке.

Најбољи стрелац црвено-белих у походу ка осам најбољих у Евролиги није пропустио прилику да још једном истакне Звездине навијаче за које сматра да су најбољи пред којима је играо, као и врела атмосфера коју праве на утакмицама у дворани која је до скоро носила назив “Пионир“.

– Београд је прелеп град, Србија је сјајна земља. Људи су сјајни, сви ти кажу истину, а Америка није таква. Људи су овде такви да ти увек кажу оно што осећају. Веома су емотивни и сјајни.

Квинси је на свом инстаграм профилу написао да је клуб постигао много и да ће му недостајати београдски црвено-бели.

– Снимали смо лудницу која се одвија у Београду. Били смо међу пет најбољих клубова у Европи ове године и постигли смо много. Црвена звездо, недостајаћеш ми – стоји у Милеровој поруци.

Милер је говорио и о непријатељској атмосфери са мечева против Партизана у којој је домаћини био вечити ривал, о српским речима које је запамтио…

Иначе, имао је намеру да сачува мрежицу као сувенир након освајања титуле првака Србије, али му је Марко Гудурић тражио због победоносне тројке коју је постигао на другој утакмици финалне серије плеј-офа, па је Милер поклонио сувенир свом млађем саиграчу.

Повезане вести

1 comment

SVE PJANO21 јун 17, 2016 at 21:17

Najatraktivniji igrač koji je igrao u Zvezdi u poslednjih 20 godina. Zbog ovakvih se dolazi na utakmice, šteta što nije Zvezda mogla da ga zadrži još jednu sezonu!

Reply

Leave a Comment