Moja Crvena Zvezda
ИнтервјуиКошаркаКошарка

Питајте Филипа Човића

Филип у дуелу са Овенсом и Кикановићем
Филип у дуелу са Овенсом и Кикановићем

Од сезоне која почиње за неколико дана, толико ишчекиваној када је реч о нашем кошаркашком колективу, Звездаши с правом очекују много. Да на терену после неколико година опет виде једну снажну и борбену Црвену звезду, какву неколико година нисмо имали прилике да гледамо.. све од претходног боравка Светислава Пешића на клупи наше екипе.

У новој сезони један од узданица искусног тренера биће и момак који је до сада сјајно предводио екипу ФМП Железника, Филип Човић.

Бивајући син председника клуба, поједини навијачи су редовно доводили у питање његов квалитет – међутим, играма на паркету Филип је свима ставио до знања да је реч о одличном кошаркашу, којим је, на задовољство Звездаша, презадовољан и шеф струке Светислав Пешић.

Недељу дана пре почетка сезоне, момак који ће организовати игру Црвене звезде, неко од кога ће умногоме зависити партије наше екипе у наредној години, одговараће на питања аутора и уредника нашег сајта, али ћемо, по први пут, и посетиоцима сајта дати прилику да учествују у интервјуу.

Сва Ваша питања шаљите на емаил intervju@mojacrvenazvezda.net, а на сва интересантна одговориће Филип, док ћете Ви имати прилику да их прочитате на сајту у најскоријем року.

Повезане вести

6 comments

Sever je Zvezda сеп 30, 2011 at 23:39

Dali si ti Bluds

Reply
Dark окт 1, 2011 at 17:47

Hahahahahahaha!!!! 😀 Svaka cast za komentar t.j. pitanje. 😀

Reply
милпар сеп 30, 2011 at 22:15

Само да напоменем да се питања не постављају овдје него на е-маил адресу:
intervju@mojacrvenazvezda.net

😉

Reply
Cvija сеп 30, 2011 at 21:56

Čović jedva čeka start sezone

http://bit.ly/qBvEoL

Reply
Vlada Tosic сеп 30, 2011 at 21:42

pukli smo 4 razlike od Lukoila….

Reply
rema car сеп 30, 2011 at 21:25

filipe sta mozemo da ocekujemo od zvezde u predstojecoj sezoni pozz

Reply

Leave a Comment