Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Мирјана Мусулин: У наредну сезону улазимо са много већим амбицијама

Последњих година ситуација у СД Црвена звезда се потпуно окренула по питању освајања трофеја. Пре тог периода су одбојкашице могле да рачунају на сигурну титулу, јер су квалитетом биле доминантне на домаћој сцени, док се Звезда у другим популарним спортовима много мучила и остајала без титула. Сада је ситуација дијаметрално супротна, али се у Женском одбојкашком клубу надају повратку на стазе старе славе.

Потписивању уговора између ОК Црвена звезда и Факултета за менаџмент, присуствовала је и Мирјана Мусулин, тренер првог тима црвено-белих, која је говорила о активностима клуба након завршетка сезоне.

– Свакако да је највеће појачање то што нам је Весна Читаковић-Ђуришић на месту спортског директора после веома успешне спортске каријере. што се тиче појачања, зна се да је Катарина Вукомановић потписала, она игра на позицији либера и Кристина Ђурић која игра на позицији техничара. За сада је то то, да ли ће бити још неко појачање, не бих да унапред било шта причам.

Мирјана је оптимиста што се тиче наредне сезоне и очекује много бољи учинак екипе.

– Што се тиче овог прелазног периода, радимо више на усавршавању технике код играчица и спремамо се за заслужену паузу. Нисмо још говорили о неком конкретном датуму почетка припрема, али сигурно крећемо од августа и ја се надам да ћемо у наредну сезону ући са много већим амбицијама и много већим успехом него што смо прошле сезоне имали.

Повезане вести

Leave a Comment