Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Луковић ускоро парафира, чека се Митровић

Андрија Луковић (22, 189цм) би ускоро требао да постане нови фудбалер Црвене звезде, пише Журнал.

Луковић је све договорио са нашим клубом, али се чека раскид уговора са ПСВ до којег би требало веома брзо да дође, само да се прецизирају још понеки детаљи.

Луковић игра левом ногом те може да игра и по левом крилу, међутим примарне позиције су му централни и офанзивни везни. Био је члан младе репезентације Србије.

Са друге стране, чека се да и Милан Митровић раскине свој уговор са Мерсином. Турски клуб се разишао јуче са чак 14 фудбалера који су имали клаузуле о раскиду по испаду у нижи ранг такмичења. Митровић није имао такву клаузулу али се због огромних финансијских проблема Мерсина очекује да ће убрзо и он добити одрешене руке.

Повезане вести

15 comments

Rasta zna! јун 11, 2016 at 23:22

Dobar potez, ovo je nabudzenija verzija Ristica koji, verovatno, odlazi za solidnu kintu

Reply
окнарб јун 11, 2016 at 22:00

врати максимовића уз луковића и ђорђевића

Reply
Rajko Delija јун 11, 2016 at 10:52

Znamo da nemamo budžet da dovodimo skupe igrače. Samo moramo da zadržimo sve ove koji su izborili titulu. Da se napravi selekcija (Grof to sigurno ume odlično) sa kime da se raskine saradnja.Dosadašnja pojačanja su ok ali nam treba dobar špic uz Huga.I ne treba da iznosi u javnost kako dovodimo ovog ili onog. Onda kad ne uradimo ništa onda počinju priče kako uprava ne radi svoj posao. Kreću razni komentari sa svih strana i stvara se negativna atmosfera.Ćuti i radi svoj poso i kad je sve gotovo onda pred javnost iznesi ko je doveden.

Reply
Nole јун 11, 2016 at 08:54

Terzic radi najbolje sto zna i ume.Tu neko kaze propustili smo Pavlovica.Pa on kosta izmedju 1.5 i 2 miliona evra.Odakle nama te pare.Lukovica i Djurdjevica dovode jer na njima moze u perspektivi nesto i da se zaradi.Pola omladinske reprezentacije iz Litvanije i Novog Zelanda je Terzic pronasao i od njih stvorio igrace.Da ima budzet za pojacanja 10 miliona zna on koga bi doveo.Ovako radi kako najbolje ume.

Reply
ДЕЈО јун 10, 2016 at 20:24

Ko ovog dovede ja mu parafriram glavu….

Reply
Hadži Dragan јун 10, 2016 at 17:29

Joj koji Lune…uz Petka mi je džigerice pojeo.Daj dovedite jednog,ali pravog.

Reply
Estrella Roja јун 10, 2016 at 16:44

Pričalo se već pola godine o ključnom letnjem prelaznom roku, delovalo je kao da ljudi iz rukovodstva imaju neke jasnije vizije oko tima, govorilo se da će kapitalci biti plaćeni i milon evra jer Liga šampiona nije posao za amatere. Na kraju vidimo da od vizije nema ni slova v, sve se stihijski odvija bez jasnog koncepta šta treba unaprediti u nekonkurentnoj ekipi za Evropu. Dovode se neki domaći mladi igrači koji dve godine nisu igrali čak ni za b tim ranijeg kluba, propuštamo igrače poput Pavlovića i neke eminentnije strance (uslovno rečeno za igrače koji koštaju pola miliona), da bi ustanovili da Zvezda mnogo duguje i da se ne može rasipati novcima, obično tada kreće infantilna fraza „NE MOŽEMO SE PONAŠATI KO PIJANI MILIONERI“. Ta kukavička i defitistička politika jednaka je gašenju kluba. Jer, Zvezda bez Evrope može da se održava jedino aparatima. Čekamo valjda kraj prelaznog roka, kada cene igrača koji nemaju klub drastično padaju, ali i kada mi ispadamo iz kvalifikacija, u sezoni kupanja. Ne može se klub veličine Zvezde voditi na ovaj način, bez privatizacije, titulara imovine, sa mešanjem pojedinih navijača u rukovođenje kluba. Taj status quo se može još godinu dve veštački održavati, onda sledi potpuni krah.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 10, 2016 at 16:52

slazem se s tvojim komentarom istog smo misljenja..ovo je samo mazanje ociju sa propalim fudbalerima koji dodju kod nas da ozive karijeru i posle nas tuze…za reform tortu treba 20 jaja a mi hocemo sa 3 jajeta da je napravimo..e brate sa 3 mozemo samo palacinke i kraj price…kakav bre maksimovic decko posle 10min izlazi mu dusa na nos sa njegovic 15kg o cemu pricate vi..djurdjevic dao 2 gola za godinu…mitrovic primio 27 gola na 5 tekmi koja su to brate pojacanja..samo se blamiramo kao glodari

Reply
Branko јун 10, 2016 at 17:05

20-25 miliona budet na sunce i nema problema.Rekao to Terzic ali je i rekao da razmislja dali da rizikuje i da bede pukovnik ili da kupi 9-etku i jedan metak i da saceka gde ce kuglica da padne,cak je trazio i mesljenje drugih a dobio odgovor da neznaju sta j bolje.

Reply
окнарб јун 10, 2016 at 12:34

ђурђевић,луковић дајте доведите и максимоцвића.такав нам играч треба ,немамо класичног играча средине терена,а катаи да игра природну позицију.треба нам генерално два искусна у одбрани и три ,четри офанзивна играча

Reply
окнарб јун 10, 2016 at 12:24

шта се ово ради ?нећемо ваљда потписивати у августу нове играче када катаи и хуго оду?смијеши нам се опет каират.само четри утакмице пријатељске играмо до старта у квалификацијама.нама требају још тројица права играча који су бољи од ибањеза ,хуга доналда

Reply
NemanjaBbRs јун 10, 2016 at 12:12

Nikad gori prelazni rok,dovode se igraci koju su slabiji od trenutnih ili kakve vec imamo,nepotrebno gomilanje igrackog kadra.Sta je sa napadacem?Najavljivalo se jos zimus da je skauting za napadaca odradjen a i stvari nemaju pojma koga dadoveduPominjao se Welington a dobicemo Djurdjevica a iz to Hugo ide!Trebaju nam OZBILJNI igraci hocemo ligu sampiona pa makar i uzeli onaj kredit sto je Terzic pominjao za 3,4 dobra igraca jel bez rizika nema ni dobitka.Zelim sve naj bolje mojoj zvezdi u kvalifikacijama ali sam ovakvim „pojacanjima“ evropa je mnogo daleko nazalost!

Reply
LA[K]I јун 10, 2016 at 11:52

Jeli Djurdjevic potpisao?

Reply
neso јун 10, 2016 at 11:29

ima li neko od uprave danam definitivno potvrdi staje sa gurgevica dosta mi navijaci koj volimo zvezdu dajemo komentare svadjamo se vredjamo se a to radimo samo za nasu zvezdu daj ludi toest terzic ili raosavlevic da izadju u javnost i da nam potvrdi ocemu se radi bar mislim dok ne zavrse definitivno transfer igraca i dok ne bude prestavlen u zvezdinom dressu neka nedaju nikakve izjave citiram dolazi ovaj igrac potpise gotov vece na marakanu potpisuje ovaj cekamo sve sredjenom a na kraju ispada daje sve nije tacno i konkretno mislim definitivno sta daju u javnost

Reply
neso јун 10, 2016 at 11:04

dok ga ne vidimo u zvezdinom dresu nista nije sigurno i ne verujem

Reply

Leave a Comment