Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Митровић: Овај пехар је велик као брдо

Капитен Црвене звезде, Лука Митровић, је у четвртом мечу финалне серије знатно поправио утисак у односу на претходни сусрет, на крају је још једном подигао шампионски пехар заједно са својим замеником Бранком Лазићем.

– Одлично одиграна утакмица, пре свега паметно, баш онако како треба да се игра пред гостујућом публиком. Ниједног тренутка нисмо дозволили да на нас утиче атмосфера, нити да њих носи хук са трибина, тако да, нешто налик полуфиналу од прошле године. Сваки трофеј је изузетно драг, још кад га освојиш пред гостујућим навијачима, а опет имаш прилику да прославиш са својим, даје још додатну драж.

Митровић није могао да упореди две јаке Звезде, ону од прошле сезоне са Марјановићем, Калинићем, Вилијамсом, Џенкинсом, Блажичем и ову која је отишла корак даље у Евролиги.

– Био сам ту и прошле године и не би било фер према момцима из прошле и ове сезоне да поредим две екипе. Једино што могу да кажем је да сам пресрећан што сам имао прилику да будем члан обе екипе.

Капитен је навикао на подизање пехара, којих већ сада има много у својој колекцији.

– Пети у две сезоне, за мене стварно не зна се који је био дражи, још после сезоне коју сам имао, са повредама, овај пехар је велик као брдо – закључио је Лука Митровић.

Повезане вести

Leave a Comment