Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Један резервиста на позајмици, други продужава уговор

Црвена звезда је овог лета већ довела два штопера, чека се и трећи (вероватно Милан Митровић), те ће поједини из играчког кадра морати да напусте клуб.

Како пише „Спорт“ млади штопер Милош Стојановић ће наредну сезону провести на позајмици. Тражи се за њега идеално решење где би могао што више да игра и што више да напредује.

У клубу су од штопера још и Луковић, Павићевић, Рендулић и Едсон, те ће сасвим извесно двојица од поменутих напустити Маракану у овом прелазном року.

Са друге стране, након што је постигнут договор са првим чуваром мреже Дамиром Кахриманом око продужетка уговора, исто је учињено и са Немањом Супићем, који ће ставити параф на продужење верности и бити и наредне сезоне резерва репрезентативцу Србије. Трећи голман биће млади Филип Манојловић.

Повезане вести

1 comment

dux јун 9, 2016 at 19:40

realno je samo da se proda Edson..Stojanovica na pozajmicu a Rendulic,Lukovic,Fibel,Mitrovic i Micel da konkurisu,duga je sezona..valjda cemo ostati celu jesen u Evropi,bice utakmica…naravno tu je i Savo vise kao desna ruka Bozovicu i igrac na koga bi mogli da se oslonimo u slucaju nekih nepredvidjenih okolnosti…

Reply

Leave a Comment