Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ристић на листи жеља Спартака из Москве

Братски клуб навијача Црвене звезде има намеру да у предстојећем прелазном року значајно освежи своје редове како би се коначно вратио на трон у Премијер лиги Русије, а један од играча на кога су московски црвено-бели бацили око је и млади везиста Црвене звезде преноси Курир.

Ристић је последњи преостали фудбалер у тиму српског првака од великих Звездиних нада које је својевремено Звездан Терзић означио као “златне коке“ нашег најтрофејнијег клуба, а чини се да ће и он врло брзо кренути путем Рајковића, Јовановића, Јовића и Грујића и отиснути се као врло млад у печалбу.

Ристић се налази на листи потенцијалних појачања Спартака из Москве, чији су скаути месецима пратили његове игре и на крају пренели позитивне утиске руководству екипе из престонице Русије. Вредност младог фудбалера креће се од 1,5 до 2,5 милиона евра, што није велики проблем за Русе уколико се одлуче да ангажују Србина за кога очигледно сматрају да им може донети много добрих ствари у будућности, док је у Звезди са друге стране прилична гужва на позицији коју покрива Ристић и питање је колико би играо у случају да остане у клубу.

На дугачкој листи потенцијалних појачања Московљана налазе се још: Лоик Реми (Челзи), Марко Вејновић, Теренс Конголо (Фејенорд), Александар Милошевић (Бешикташ), Ховханес Хамбарџумијан (Вардар), Томас Меуније, Бјорн Енгелс, Ханс Ванакен (Бриж), Мориц Бауер (Грасхоперс), Влад Кирикеш (Наполи), Матијас Весино, Милан Бадељ (Фиорентина), Хаким Зијеш (Твенте), Дидије Ндонг (Лоријен), Александру Максим (Штутгарт), Сем Џонсон (Ђургарден) и Талиска (Бенфика).

Ристић је минуле сезоне одиграо 29 утакмица у Супер лиги за београдске црвено-беле, постигао два гола, освојио шампионску титулу, а у 13 наврата почео је меч у стартној постави. За први тим Црвене звезде укупно је уписао 57 наступа у такмичарским сусретима и четири пута затресао мрежу.

Повезане вести

5 comments

Hadži Dragan јун 9, 2016 at 12:47

Sporo razmišlja…prodati ga,jer on ove sezone ima da se bori i za mesto na klupi.Mnogo više je obećavao,čak i od Gruje,baš sam se razočarao u njegov napredak!

Reply
ДЕЈО јун 9, 2016 at 10:14

Prodato ga sto pre dok jos mozemo da uzmemo dobru kintu. Veoma limitiran igrac.

Reply
pera јун 9, 2016 at 09:11

Bilo bi suludo sada prodati igraca koji ce ako odigra prvi deo prvenstva konstantno imati cenu iznad 5 mil EUR. Ljudi u klubu valjda to dobro znaju. Rile na desnoj strani napada u vezi sa svim ovlascenjima da kreira napade tima. Ima sve od suta pa nadalje samo mu treba dati ovlascenja da kreira igru tima. Prestanite sa dovodjenjem isluzenih stranih igraca koncentrisite se na dovodjenje klinaca koji ce doneti pare za sezonu dve a i igru tima.

Reply
slavisa јун 9, 2016 at 09:05

rano je on je igracina!za godinu vredi 7 miliona

Reply
LA[K]I јун 9, 2016 at 08:16

Dobar je Ristic, trebalo bi ga zadrzati bar jos jednu sezonu.

Reply

Leave a Comment