Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Договорен Ђурђевић, чека се Павловић

Како сте данас могли да прочитате на МЦЗ форуму, Црвена звезда је договорила све услове трансфера нападача Уроша Ђурђевића.

Ђурђевић је раскинуо сарадњу са Палермом и у Звезду долази као слободан играч, а према писању Моцартспорта требало би да потпише уговор на 3+1 годину.

Друштво у нападу Ђурђевићу требало би да прави Андрија Павловић, који јесте у озбиљним преговорима са Звездом, али до финализације трансфера никако да дође обзиром да Чукарички чека уносну понуду из иностранства.

Ипак, Звезда неће још дуго чекати, обзиром да пуно времена за губљење нема, тако да ако до трансфера и дође то ће морати да се деси у најскоријем року. Уколико тако буде, све су шансе да Звезду напусти Орландић или Сикимић.

Повезане вести

6 comments

GoranZvezda7 јун 9, 2016 at 00:43

Nadam se da ce biti dobro pojacanje,po meni je Pavlovic bolji,on bi bio najvece pojacanje…

Reply
LA[K]I јун 9, 2016 at 08:14

Djurdjevic je odlican, samo su ga povrede omele da se pokaze u Evropi. Pavlovic je takodje odlican sto je i pokazao u Superligi ove sezone sa 18 golova. Njih dvojica ce itekako ojacati napad sa Hugom.

Reply
LA[K]I јун 8, 2016 at 23:10

Odlican posao uprave!!! Strasan igrac, bice odlicno ako dovedemo i Pavlovica. Tad bi imali atomski napad.

Reply
yoyoyo јун 8, 2016 at 22:54

Decko stalno dolazi kod mene u kladionicu,kad je u Obrenovcu. Kakav je to Delija kakav je to Cigan….pa on ce srce ostavljati na terenu za nasu Zvezdu!

Reply
окнарб јун 8, 2016 at 22:19

браво за управу.то би тек требао бити почетак јачања праве звезде.највише прижељкујем враћање филипа ђуричићаиако сам свијестан да у белгији много више зарађује на клупи него у звезди да игра у првих 11 ,али би требало обавити разговор с њим или максимовићем из астане ако му истиче уговор.за враћање сам свих играчча који су поникли у звезду ,у доброј су форми,могу замислити да смо већ вратили тошића и бошка јанковића.једно су жеље друго реалност али се каират не смије више поновити

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 8, 2016 at 22:14

e sa ovim samo da se besimo..ako da vise od 2 gola ja placam svaki sledeci 1000€..pa on je kao prvo povredjen kao drugi isti je orlandic i sikimic..ovo je cist promasaj

Reply

Leave a Comment