Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Креира се амбијент да су много слабији од нас

Прва меч лопта није искоришћена, али Звезда је у последње две сезоне много пута показивала да зна како да се брзо подигне након пада и окрене ситуацију у своју корист.

Дејан Радоњић је после треће утакмице финала плеј-офа жалио за двоцифреном предношћу коју је бранилац титуле остварио у раној фази утакмице, а имао је и запажање о слици која се ствара о Звезди као великом фавориту, док се заборавља чињеница да ривал у својим редовима има дупло више странаца, чак шесторицу.

– Креира се амбијент да је Партизан много слабији од нас, али сам претходна два пута најављивао тежак меч, не због про форме, већ сматрам да је тако. Имају искуство велико, дугачки ростер… По мом мишљењу нисмо отворили меч на прави начин, јер нисмо валоризовали у нападу добру игру у одбрани. Могли смо да решимо меч већ у шестом минуту, али нисмо успели.

Само једна победа и даље дели Звезду од друге узастопне титуле првака државе, а Радоњића од понављања успеха који је последњи пут од његових претходника на клупи црвено-белих остварио Владислав Лучић 1993. и 1994. године.

– Знамо шта нас чека, али покушаћемо да одговоримо и добијемо Партизан у следећем мечу. Даћемо све од себе да славимо још једном, иако смо свесни чињенице да нас чека тежак посао – истакао је Радоњић.

Четврти меч финалне серије плеј-офа на програму је у четвртак од 21 сат, а црвено-бели треба да се држе рецепта из прве утакмице, када су чврстом одбраном истерали ривала из рекета уз знатно прецизнији шут за три поена на који не би требало толико да се ослањају као у трећој утакмици, јер су тројке у Звездином случају мач са две оштрице.

Повезане вести

10 comments

Toma10karaktera јун 8, 2016 at 21:53

Nešto nije u redu! Sad već deluje kao da smo egal i da je sve moguće. Igra i energija, nula! Prošle godine smo doktorski odigrali protiv mnogo jačeg jsd. U aba ligi su oživeli posle nas, a to nije smelo da se desi! Da su dotučeni tada, nebi morali sada da se bavimo njihovim lupetanjem. Trgnite se i odradite posao profesionalno!

Reply
pirekrompir јун 8, 2016 at 20:52

Mi smo igracki za dve klase ispred njih ali si ti taj koji ponistavas tu prednost.

Reply
РУК јун 8, 2016 at 20:12

После друге утакмице, Марко Гудурић је, на питање новинара шта им је рекао Радоњић у тајм ауту да одиграју у последњем нападу, одговорио: „Ништа, ћутао је, само је на крају рекао – ајде, играјте!“ Паметном доста…

Reply
Mississauga јун 8, 2016 at 13:12

Zahvaljujuci Radonji deluju i jaci …

Reply
dera јун 8, 2016 at 12:48

Pa kako nisu slabiji ? Ako je Vrabac istog/slicnog kvaliteta Mileru, ili Wilson slican Jovic, a Williams slican Zirbesu, ja ne znam onda… Znaci sve 3 su trebale da se zavrse kao 1. koliko smo jaci, a to sto se sprdate videcemo da li ce i koliko da nam se obije o glavu. Sa ovakvim pristupom, nismo daleko ni od 5. utakmice, u kojoj takodje mozemo uci „nezainteresovano“.

Reply
temaclasica јун 8, 2016 at 12:35

Kako god da se ovo zavrsi,i dalje verujem dobro po nas,vreme je sto bi rek*o Bata,-„da se ne ljubimo“uz jedno veliko Hvala,Dejane!,ali dalje bi bilo mucenje.

Reply
LA[K]I јун 8, 2016 at 12:17

ovaj mec mogao je da se zavrsi vec u prvoj cetvrtini kada smo mogli da napravimo 20 poena razlike i da posle toga samo cuvamo prednost. Medjutim ne znam ko je smislio ovaku taktiku „nek suta ko stigne, pa ako udje uslo je.“ Partizna nema psihicki stabilnu ekipu i to moramo da iskoristimo. Oni ljudi su u stanju da za 5 minuta prokockaju +15 i vrate mec u egal pre svega svojim greskama, prosli put smo to iskoristili sad nismo, ali ak mislimo da u cetvrtak ovo zavrsimo nesto mora ozbiljno da se uradi na taktickom planu.

Reply
vladimir јун 8, 2016 at 10:59

oni jesu puno slabiji od nas,samo ti pricas pricukoja tebi odgovara.Puno je tvojih gresaka sinoc odredilo tok utakmice.NPR.dati Mitrovicu onoliku minutazu a nista ga nece,igraci se setaju prave pocetnicke greske a ti se kao satro nerviras na klupi a valjda ce doci i taj dan da na toj istoj klupi vidimo nekog drugog…

Reply
Vladan јун 8, 2016 at 10:09

Sve si Dejo dobro reko. U momentu kad smo trebali da ih ugazimo mi to nismo uradili. Uzasan pristup mecu posle pocetnog vodjstva. Razmisli da angazujes nekog dobrog psihologa ili bar tebe malo da obuci utom segmentu jer imamo velikih oscilacija u igri. Sinoc usli nabrijani pa stali pa zaigrali tek kad smo videli da puce bruka. Kosarku znas ali taj psiholoski segment je sporan.

Reply
naki šišarka јун 8, 2016 at 07:18

Iskreiraj ti rodjo svoj odlazak nekako…

Reply

Leave a Comment