Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукометТрансфери

Мошић и Бабић дошли, петорица отишла из рукометног клуба

Два појачања рукометног клуба, пет одлазака

Два појачања, пет одлазака из рукометног клуба.

У рукометном клубу су се након неуспеха и лошег завршетка сезоне већ окренули наредној. Два нова имена су Иван Мошић (21 година, леви/средњи бек), млади репрезентативац и најбољи појединац крагујевачког Радничког, и Александар Бабић (22, леви/средњи бек), доскорашњи члан Рудара из Костолца. Ускоро се очекује још појачања рукометног клуба, преговара се са још неколико играча. И следеће сезоне на голу Црвене звезде ће бити Дејан Златановић.

Екипу су напустили Ненад Мандић, који каријеру наставља у Израелу, капитен Дарко Тодоровић, чија нова дестинација још није позната, али и поред воље клуба да остане, он је изразио жељу да каријеру настави у другој средини. Клуб ће напустити и најбољи стрелац прошле сезоне Александар Драгутиновић, као и пивот Немања Бојичић, који су добили дозволу за одлазак, док ће млади голман Марко Антељ бити прослеђен на позајмицу. Желимо им све најбоље у наставку каријере.

У наредном периоду ће бити још вести и појачања у рукометном клубу, у којем вредно раде да до почетка припрема за нову сезону направе тим, предвођен Дејаном Бабићем, које ће легендарни Ненад Перуничић припремати за изазове које их очекују у будућности. Раднички из Крагујевца и Железничар из Ниша су напустили Суперлигу, док су нови чланови Динамо Панчево и Шамот 65 из Аранђеловца.

Повезане вести

Leave a Comment