Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Навијачи, фер и коректно уз своје љубимце!

КК Црвена звезда Телеком апелује на све своје навијаче да поново испуне дворану „Александар Николић“ до последњег места, и спортски бодре наш тим, без икаквих увреда на рачун ривала. На улазима у халу поново ће се спроводити ригорозне контроле тако да дођите у халу што раније.

Српски шампион је што се тиче организације и понашања навијача током првог сусрета финалне серије представио прави пример организације утакмице које са собом носе епитет „високог ризика“. Да би све и овога пута протекло у најбољем реду, Клуб још једном апелује на своје навијаче да навијају фер и спортски без увреда на рачун играча и стручног штаба супротног тима. Такође, КК Црвена звезда Телеком још једном апелује на све који долазе у дворану „Александар Николић“ да дођу знатно раније у дворану, јер ће контроле бити ригорозне. Из тог разлога, не доносите у дворану: упаљаче, ковани новац, козметику…јер ће на улазима такви предмети бити конфисковани. Навијачи који са собом не буду имали карте неће моћи да приђу дворани „Александар Николић“.

Због присуства 400 гостујућих навијача, који ће бити смештени на трибини Д, КК Црвена звезда Телеком још једном подсећа да ће власници сезонских улазница за тај део хале, бити премештени на Трибину Ц за ову прилику.

Црвено-бели су дошли на корак од одбране трофеја освојеног прошле сезоне, и у трећем мечу ће пред својим навијачима, чија ће подршка бити од пресудног значаја, имати прилику да окончају серију у своју корист.

КК Црвена звезда Телеком овим путем се захваљује свим навијачима који су се јуче нашли у дворани „Александар Николић“ и бодрили своје љубимце у невероватном тријумфу 87:86.

Повезане вести

1 comment

dusan јун 6, 2016 at 22:16

a kako drugacije nego fer i sportski?
mora se cuvati rivalitet i derbi sa nasim komsijama i sportskim rivalima.
zapitajte se kako bi vama bilo da ste osnovani u zagrebu a da morate ceo zivot da igrate u beogradu. kako bi vama bilo da vam je voljeni predsednik tudjman umro negde daleko?
znaci, samo fer i sportski: INDIJA, PAKISTAN!!!!!!

Reply

Leave a Comment