Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Бланшар на мети Звезде

Према писању италијанских медија Звезда је заинтересована да појача редове фудбалером Фросинонеа Леонардом Бланшаром (28, 187цм).

Реч је о играчу који игра на позицијама централног и левог бека, а у каријери је углавном наступао за италијанске нижелигаше. Последње четири године игра за Фрозиноне, где је наступио на 113 утакмица и постигао девет голова.

Ове сезоне је играо са Фрозинонеом у Серији А, међутим клуб је испао из такмичења и вратио се у Серију Б, што би могло да доведе до раскида сарадње. Бланшар има уговор на још годину дана.

Према појединим информацијама Бланшар је био Звездина „Б“ варијанта у случају да не дође до сарадње са Томасом Фибелом, те до овог трансфера тешко да ће доћи.

Повезане вести

5 comments

neso јун 7, 2016 at 13:37

puno puta sam rekao o novcu a pojedini zvezdasi moji zvezdasi tretiraju me neso ne pismeni e sad vidi te staje znaci novac ako prodamo kataija mozda i ristica ocemu da se nadamo mi zvezdasi sa evropu a do juce uprava je tvrdila da nije igrac ne napusta zvezdu a sad ispada drugacije e ja pitam sad dobro normalno je svi znamo da zvezdi treba novac ali kad nam treba novac zasto placamo skupe i nostrane igrace umesto taj novac da motivisemo nase igrace i nasu ekipu da pokusa da svoj maksimom u evropu pa sta bude nek bude i sa skupim igracima da ne da bog mozemo da ispadam u prvo kolo a i sa ovim igracima tojest ekipom moze isto da nam se sluci da ispadamo u prvo kolo normalno je fudbal uvek boli i bogati ne pobedzuje a moj licni predlog mozda gresim i voleo bih da gresim bole da ispadamo sa ovim nasim igracima pa sta bude nek bude

Reply
LA[K]I јун 6, 2016 at 20:01

Jel nas to neko zajebava? Da li je ovo pojacanje za ligu sampiona?

Reply
MILAN KG јун 6, 2016 at 21:04

Prijatelju ne obracaj paznju pisu svasta na kraju ce doci neko o kome niko nije pisao mediji navalili sa strancima po njima bicemo ko Arsenal… gd ce svi ti slni stranci a vec smo probili limit.

Reply
LA[K]I јун 6, 2016 at 22:54

Brate mora da se stane sa strancima. Ovo je stvarno previse. ovo me podseca na Ludogorec ili Serif koji u svojim redovima imaju vise stranaca nego igraca iz svojih zemalja. Ja bih od stranaca upravi preporucio jos Seidaeva iz B tima Zenita, koji je stvarno ekstramno dobar igrac. Za Zenit B je na 13 meceva dao 10 golova, a prosle sezone za Rusku reprezentaciju do 18 godina na 7 meceva dao cak 11 golova. Inace njega je u emisiji Zvezdasi pitaju preporucio i licno Vukasin Jovanovic. Ja sam ga malo gledo odlican je. Pored njega u napad jos Djurdjevica i Stojkovica iz Cuke za beka. Mislim da bi to bilo sasvim OK. Nikako vise strance.

Reply
pera јун 7, 2016 at 07:06

Podržavam da se stane sa manijom menadžera koji bi da kupe neke kajmake u Srbijici jadnoj gde narod nema za leba a klubovi prezaduženi. Ne okrenemo li se promovisanju domaćih igrača i razvijanju talentovanih mi jednostavno ne možemo preživeti konkurenciju bez para. Ne znam šta su skautirali naši stručnjaci ali si u pravu Djurdjevića već odmah u Zvezdu a neka se sam javi onaj ko je oterao Despotovića a imao ga je za dž u timu. Čudo su ovi menadžeri kako nabede navijače da se postave protiv igrača koji su srcem u klubu i na kojima klub može da profitira a uvale fufare koje se lomataju po turskoj ligi ili ko zna gde. Od kojih igrača smo mi zaradili pare gospodo pametni trgovci od stranaca ili domaćih klinaca. Evo ja sam recimo video malog mislim da se preziva Stanković iz Radnika Surdulica. Brz prodoran igrač po desnoj strani napada ali takve niko ne pominje nema ko da ih napravi zvezde u novinama. Momak verovatno sa sela ali takvi imaju izdržljivost i upornost za razliku od maminih sinova. Stojkovića i Pavlovića ne treba komentarisati ja mislim da su oni već u Zvezdi. Dovedite Boleta Jankovića i rešite vezni red a ne neke tamo.

Reply

Leave a Comment