Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Милутинов жеља Звезде

Према неким информацијама Црвена звезда планира за наредну сезону да појача своје редове центром Олимпијакоса Николом Милутиновим.

Некадашњи центар Партизана није превише играо током сезоне, па би то могао да буде разлог растанка са Олимпијакосом. Проблем може да буде висина уговора и плата талентованог центра. Са друге стране, Звезду би обог лета могли да напусте и Цирбес и Штимац, те је спортски сектор сигурно у потрази за заменама.

Милутинов је прошлог лета преговарао са Звездом, али је одабрао Олимпијакос. Видећемо да ли ће до сарадње ипак доћи овог лета.

Повезане вести

6 comments

drmr јун 7, 2016 at 17:11

Dovesti Dubljevica na centru i naci jos jednog mladog koji ce moci sledece godine da bude nosioc. Prikljuciti Apica koji moze da igra 4/5 iz FMP-a, uz Luku, Simanica i jos jednog crnca na 4 (skocan, jak, pokretan, dobar u odbrani) i nema brige… Bice mnogo utakmica i sledece godine, i minuta za sve njih… Da nosioci pod kosem budu Dubljevic, Mitrovic i taj crnac, uz pomoc Simanica, Apica i mladog centra… Sta mislite ?

Reply
pera јун 6, 2016 at 21:00

Dečko je navijač Zvezde ali je otišao u Partizan jer je to tada bila bolja opcija za razvoj igrača. Ne bi bilo to loše s obzirom koliko godina ima ali ugovor na četiri godine. Dobra je opcija i Saša Janković univerzitetski igrač. Mlad igrač koji ima predispozicije da napreduje i dobra backup opcija.

Reply
Marko Marković јун 6, 2016 at 20:30

Koji će nam, ima boljih za Zvezdu!

Reply
Estrella Roja јун 6, 2016 at 22:19

Odličan je kao backup centar nekom strancu, ne vidim bolju opciju među mlađim domaćim igračima. Samo se nadam da ne bude rotacija između njega i Štimca, posebno ako se ima u vidu da igramo nikad jaču Evroloigu.

Reply
pera јун 6, 2016 at 22:48

Tako je mogli bi Hajnca da dovedemo ali on kosta kolko ceo nas tim puta 5. Uostalom kad se trosi nek se trosi. Odlicna opcija. Neka ga samo dovedu pre priprema. Jo[ jedna mlada petica i to je to. Najveci problem svih ekipa je petica. Sto se tice Cirbesa mislim da je on mislima negde drugde poodavno. Sto se Stimeta tice hvala mu jos jednom ali Zvezda mora dalje i bolje. Mozda je taj mali Jankovic o kome svi mi pricamo opcija za buducnost.

Reply
pera јун 6, 2016 at 22:54

Moj lapsus radi se o Stefanu Jankovicu univerzitet Hawai.

Reply

Leave a Comment