Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци без трона

У последњем колу Омладинске лиге Србије, Црвена звезда је поражена од Чукаричког резултатом 3:1.

Омладинци: Црвена звезда – Чукарички 1:3

Стадион: „Рајко Митић“
Гледалаца: 500
Судија: Момчило Марковић (Београд)
Стрелци: Петровић у 24′ за Црвену звезду, a Јовановић у 10′, Милојевић у 55′ и Стојановић у 86′ за Чукарички.

Црвена звезда: А. Станковић, Томац, Сарић, Јовановић, Ф. Станковић, Пејовић, Цветковић, Рачић, Илић, Петровић, Јовељић.

Чукарички: Ћулибрк, Радић, Зорић, И. Јовановић, Шапић, Прељевић, П. Јовановић, Милојевић, Ратковић, Мехмедовић, Стојановић.

Омладинци Црвене звезде нису успели да се победом изборе за шампионски пехар. Чукарички је на стадион „Рајко Митић“ дошао са јасном жељом да победи, и уз мало среће, али заслужено, у томе су успели.

Нису наши фудбалери добро отворили утакмицу, и Чукарички је веома брзо повео преко Предрага Јовановића у 10. минуту. Ипак, од тог тренутка, наш тим је пре свега преко леве стране и Стефана Цветковића задавао велике проблеме гостима. Ипак, изостајала је завршница, што се на крају испоставило и као кључни фактор у поразу нашег тима. Црвена звезда је успела да дође до изједначења након што је гол постигао Петровић, а поново након одличном продора расположеног Цветковића.

Црвено-бели су за разлику од првог полувремена, у наставку од почетка заиграли јако добро. Наши момци су створили неколико изврсних прилика, али нису успели да материјализују добру игру и теренску надмоћ. И онда – шок. Чукарички је организовао брз контра напад, деловало је да ће наша одбрана отклонити опасност, али је Милојевић у 55′ спретно реаговао и савладао нашег голмана. Овај моменат наши омладинци као да нису успели да забораве. До краја утакмице су нападали, али више није било озбиљних прилика као на самом почетку другог полувремена. До краја утакмице, Чукарички је после још једног контранапада успео да постигне и трећи гол, и отклони све недоумице око победника. На тај начин, фудбалери са Бановог Брда су освојили шампионску титулу.

Кадети: Црвена звезда – Чукарички 3:1

Гледалаца: 200
Судија: Радован Церамилац (Београд)
Стрелци: К. Николић у 45′, Галечић у 52′ и Перић у 54′ за Црвену звезду, а Л. Марковић у 1′ за Чукарички.
Жути картони: Ракић (Црвена звезда), Илић, Шошовић (Чукарички).

Црвена звезда: Костић, Гачић (од 81′ Зарић), Јокић, Николић (од 81′ Ђуришић), Милуновић (од 81′ Ћосић), Ракић, Вукмановић (од 65′ Томашевић), Перић, Галечић, Михајловић (од 67′ Максић), Терзић (од 81′ Живојиновић).

Чукарички: Петровић, Илић (од 55′ Јеремић), Шошовић, Маневски, Дуњић, Сујић, И. Марковић (од 55′ Лазић), Ђорђевић (од 60′ Пеличић), Л. Марковић (од 68′ Максимовић) Вучетић (од 46′ Антонијевић), Ристивојевић (од 25′ Ђуровић).

Повезане вести

3 comments

djole bari 91 јун 7, 2016 at 04:00

VOLEO BIH DA NISAM U PRAVU ALI SVE MI SE ČINI DA JE OVO NAMERNO NAPRAVLJENO ZBOG NEDOSTATKA NOVCA.MISLIM DA SMO BILI NAJBOLJI U LIGI,PONIZILI KOMŠIJE U GOSTIMA,IGRALI NAJBOLJI FUDBAL.AKO JE TAČNO DA JE OVA GENERACIJA IGRAČA GODINU DANA MLADJA OD OSTALIH EKIPA PITAM ČIJA JE TO ODLUKA BILA I ZBOG ČEGA. DALI JE NEKO NAMERNO I ZBOG ČEGA ODUZEO OVOJ DECI PRAVO I SAN DA IGRAJU LIGU ŠAMPIONA SA VRŠNJACIMA. KAŽEM,AKO JE SVE OVAKO, A VEROVATNO JESTE,POD HITNO KAZNITI SVE KOJI SU U TOME UČESTVOVALI, OBJAVITI NJIHOVA IMENA I SMENITI IH.POŠTENIJE JE BILO REĆI TOJ DECI DA PARA NEMA,DA SE NE ZNOJE I KRVARE ZA NISTA.

Reply
SVE PJANO21 јун 6, 2016 at 18:47

Izvinjavam se za prethodni komentar, nisam pažljivo čitao tekst, vidim da ste napisali ispravno za omladince, a ja sam pročitao izveštaj kadeta. Pozz

Reply
SVE PJANO21 јун 6, 2016 at 18:44

Po ovom vašem izveštaju, mi smo dobili Čuku 3:1, čak ste napisali golove za Zvezdu su dali 3 igrača, a za njih jednog.

Reply

Leave a Comment