Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Милер: Није освета, само добра утакмица

Квинси Милер је потпуно разоружао ривала у првом полувремену и уз Васу Мицића утицао да већ на половини меча црвено-бели стекну 15 поена предности.

Милер је од своја 24 поена чак 20 убацио у прве две деонице. Одушевио је закуцавањима и тројкама (шут за три поена 4/5), са 24 индексна поена био МВП прве финалне утакмице, али је после свега остао скроман, јер треба још много тога урадити како би се одбранила титула.

– Они су велики тим и то су показали са два тријумфа против нас ове сезоне. Добар меч за нас, али идемо даље. Убили су нас прошли пут, два пута нас добили и не волим тај осећај. Не бих рекао да је ово освета, била је то само добра утакмица – истакао је Милер након сјајне партије и рекордне победе у плеј-офу против највећег ривала.

1lazo

Заменик капитена, Бранко Лазић, још једном је имао сјајан учинак у одбрани. Чим је ушао у игру, ривали су почели да греше.

– Искрено, најбитније је да смо ми добили утакмицу. Сад, да ли смо добили пола коша или 30 разлике, колико је било на крају, тотално је небитно, јер на крају крајева морамо добити још две утакмице да би одбранили титулу шампиона. Сутра је нови дан, спремамо се за следећу утакмицу.

Лазић наглашава да екипа мора да настави а показује заједништво како би стекла додатну снагу за одбрану титуле.

– Целу годину се спремамо за најбитније. Дошло је то најбитније на крају, када се гледају трофеји. Морамо бити сви као један и морамо да нађемо додатну мотивацију без обзира што смо одиграли велики број утакмица ове сезоне и што смо преморени. Остало је још две утакмице да добијемо и једноставно извлачимо последњи атом снаге из себе за то. Најбитније нам је да одбранимо титулу и завршимо сезону на најбољи могући начин.

Очекује се и одговор ривала, али Лазић је спреман, као и увек.

– Сигурно да ће показати реакцију после ове утакмице, али наш циљ се зна – то је титула – рекао је Лазић.

Повезане вести

Leave a Comment